Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Natuurkidz

Kasteelstraat 22

4553BB Philippine

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Mandy de Baere

0610562082



www.natuurkidz.nl

Vacaturenummer:

V202105280013

Solliciteer

Gespecialiseerd pedagogisch medewerker peutergroep

Natuurkidz - Meerdere locaties

Einddatum: zaterdag 16 november 2024

Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker peutergroep
Standplaats: Peutergroep Olleke bolleke, Westdorpe
Aantal uren: minimaal 3 dagdelen

Als pedagogisch medewerker ben je in staat om te levelen met zowel jonge kinderen, als jeugd en volwassenen. Je haalt energie uit het begeleiden en ontwikkelen van talent en staat met twee voeten in de praktijk. Naast jouw enthousiasme en affiniteit met (groepen) kinderen is voor deze functie minimaal een mbo4-niveau vereist.

Wie zijn wij?
Bij Natuurkidz staat de eigenheid van het kind centraal. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter en ontwikkeltempo. Om zich te kunnen ontwikkelen, heeft een kind verzorging, geborgenheid, en uitdaging nodig. Natuurkidz wil kinderen helpen zich te ontwikkelen tot zelfstandige personen, die hun eigen keuzes kunnen maken. Daarnaast vinden wij het belangrijk, dat de kinderen het naar hun zin hebben bij ons en zichzelf kunnen zijn, waarbij plezier voorop staat! Natuurkidz biedt de kinderen een uitdagende omgeving met op hun leeftijd afgestemde materialen, die hun nieuwsgierigheid en creativiteit prikkelen en waarin zij keuzes kunnen maken en gestimuleerd worden tot zelfstandigheid, waarbij zij in de gelegenheid worden gesteld hun persoonlijke en sociale kwaliteiten te ontwikkelen.

Vacature:

Natuurkidz is op zoek naar een pedagogisch medewerker. Je komt te werken in een jong, dynamisch en leuk team. Als pedagogisch medewerker ben je in staat om te levelen met zowel jonge kinderen, als jeugd en volwassenen. Je haalt energie uit het begeleiden en ontwikkelen van talent en staat met twee voeten in de praktijk. Naast jouw enthousiasme en affiniteit met (groepen) kinderen is voor deze functie minimaal een mbo4-niveau vereist. Uren zijn in overleg maar altijd in de ochtend van 8 tot 13 uur, in de middag staan er scholingen, overleggen en taken gepland.

Herken jij jezelf in onderstaand profiel?

  • Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken
  • Je hebt een flexibele houding, bent proactief, ondernemend en creatief
  • Je kunt schakelen tussen verschillende leeftijden.
  • Heb jij aantoonbaar taalniveau 3F
  • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau 4 volgens de eisen van de CAO Kinderopvang, bijvoorbeeld GPM 4, SPW 4 of SPH;
  • VVE certificaat
  • Uk en Puk certificaat
  • Ervaring met kijkregistraties

Ben jij nog steeds super enthousiast net zoals ons, dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet!

Soort dienstverband: Parttime, Uitzicht op vast, Bepaalde tijd

Verwacht aantal uur: 20 per week

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie