Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202410230001

Solliciteer

Recruiter

Emergis

Einddatum: woensdag 06 november 2024


_**Ben jij een enthousiaste en gedreven recruiter met een hart voor de zorg? Bij Emergis, een vooruitstrevende organisatie, zoeken we een recruiter die niet alleen talent herkent, maar ook mensen weet te verbinden met onze missie: samen werken aan een betere geestelijke gezondheid. Wil jij hieraan bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!**_


Wat ga je doen

Als recruiter houd jij je bezig met vraagstukken rondom de werving en selectie van medewerkers en de (tijdelijke) inhuur van zzp’ers/uitzendkrachten. Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

- Je bent het aanspreekpunt voor leidinggevenden voor operationele vragen op het gebied van werving en selectie en arbeidsvoorwaarden;
- Je houdt je bezig met het actief sourcen op LinkedIn via LinkedIn Talent Solutions;
- In samenwerking met de P&O business partner adviseer en ondersteun je leidinggevenden bij complexere vacatures en/of wervingscampagnes;
- Je onderhoudt nauwe contacten met werving en selectie bureaus en draagt zorg voor een correcte (administratieve) afhandeling van de processen;
- Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling en de implementatie van het arbeidsmarktcommunicatieplan;
- Je gaat actief op zoek naar verbetermogelijkheden in het werving en selectieproces en levert een bijdrage aan de inrichting van het werving en selectie portaal;
- Je vertegenwoordigt Emergis op beurzen, congressen en andere relevante bijeenkomsten;
- Je neemt deel aan P&O-projecten en/of biedt hierbij ondersteuning.


Samen aan de slag

Emergis is een brede maatschappelijke organisatie voor mentale gezondheid en welzijn. Jaarlijks ondersteunen we zo’n 13.000 mensen met uiteenlopende uitdagingen op het gebied van mentale gezondheid, verslaving, wonen, werken, veiligheid, huiselijk geweld. Kinderen, jongeren, volwassen en ouderen. Dat gebeurt door ongeveer 1.400 medewerkers op vijftig locaties in Zeeland. We werken bij mensen thuis, in (mentale) gezondheidscentra, huisartsenpraktijken, wijkcentra, klinieken, beschermende woonvormen, opvanglocaties en werkleerbedrijven. Steeds minder afhankelijk van tijd en plaats en zo digitaal mogelijk in alles wat we doen.

++Mens, Kwaliteit & Ontwikkeling++

Het team recruitment is onderdeel van de dienst Mens, Kwaliteit & Ontwikkeling (MK&O). De dienst wordt aangestuurd door één directeur en 3 teamleiders en bestaat uit circa 65 fte. De dienst is o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en evaluatie van het (strategisch) personeels- en opleidingsbeleid en er wordt een bijdrage geleverd aan de vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van medewerkers. Ook houdt de dienst zich bezig met de kwaliteit en veiligheid van de (zorg)processen, innovatie en onderzoek.

Het team recruitment is in ontwikkeling en wordt de komende tijd verder verstevigd. Het verder uitbouwen en professionaliseren van onze werving- en selectie-inspanning is één van onze speerpunten. Daarbij willen we de transformatie maken naar een afdeling met regie op het werving- en selectieproces en die vanuit deskundigheid en creativiteit managers en teamleiders adviseert en ondersteunt.


Wat mag je van ons verwachten

Onze droom is een goede mentale gezondheid van alle inwoners van Zeeland. Dit zien wij als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en deze droom kan alleen samen met anderen worden waargemaakt. Want, een goede mentale gezondheid is van iedereen.

Jij gaat samen met jouw collega’s, onze cliënten, familie, naasten en andere belangrijke partners voor een gezonde, mentaal veerkrachtige, inclusieve samenleving waarin iedereen welkom is en mee kan doen.

Jij krijgt salaris volgens de cao ggz in schaal 50. Het salaris begint met €2.857,- en eindigt op €4.434,-bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (conform cao 1 december 2024).

We vinden het belangrijk dat jij je je werk goed kan doen en je kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij jou:

- Een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw jaarsalaris;
- Vakantietoeslag van 8%;
- Een balansbudget van maximaal €500,- bruto bij een 36-urige werkweek. Dit kun je inzetten als opleidingsbudget of voor extra verlofuren;
- 144 wettelijk verlofuren, 22 bovenwettelijk verlofuren en 35 levensfasebudget uren bij een 36-urige werkweek;
- Een keuzesysteem die jou de mogelijkheid biedt om keuzes te maken in de samenstelling van je arbeidsvoorwaardenpakket door uitruil van bruto loonbestanddelen voor bepaalde netto doelen;
- Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
- Reiskosten volgens onze regeling reis- en verblijfkosten;
- Verschillende e-learnings via Good Habitz om jezelf te blijven ontwikkelen, want morgen vraagt om nieuwe skills;
- Een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.


Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

- Je beschikt over tenminste een afgeronde HRM-opleiding op hbo niveau of een andere relevante hbo opleiding;
- Je hebt affiniteit met de zorg en in het bijzonder de ggz;
- Je beschikt over het vermogen effectief te communiceren met zorgprofessionals, kandidaten en interne/externe stakeholders op verschillende niveaus binnen de organisatie.
- Aantoonbare ervaring in recruitment is een pre.
- Je beschikt over de vaardigheid om langdurige relaties met kandidaten en opleidingsinstellingen op te bouwen, evenals het vermogen om een waardevol netwerk binnen de zorgsector te onderhouden.
- Je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving;
- Je werkt nauwkeurig en bent goed in plannen en organiseren.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één referentie.


Werk jij mee aan onze droom

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?

Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Ook als je net bent afgestudeerd verzoeken wij je om te solliciteren!

Neem voor meer informatie contact op met Anne Dobbelaar (recruiter) via 06 25 41 56 23.