Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Stichting Philadelphia Zorg

Pres. Kennedylaan 106

6883 AX Velp

Nederland


Postadres:

Pres. Kennedylaan 106

6883 AX Velp

Nederland


Contactpersoon:

Recruitment Philadelphia

0800 0830



www.philadelphia.nl

Vacaturenummer:

V202410220041

Solliciteer

Programmamanager bedrijfsvoering horeca | Amersfoort

Stichting Philadelphia Zorg - - - 3811MZ Amersfoort

Einddatum: maandag 04 november 2024

Voor het cluster Jeugd, Werk & Ontwikkeling zoeken wij een Programmamanager bedrijfsvoering horeca | Amersfoort voor 24 uur per week.

Philadelphia is een innovatieve en landelijke zorgorganisatie met meer dan 550 locaties en ruim 9.800 cliënten en 7.600 medewerkers en is gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.

Een gewoon en eigen leven, voor mensen die een beperking hebben en daarnaast heel veel mogelijkheden. Jong of oud, klein of groot… Cliënten en deelnemers hebben allerlei talenten die zij samen met Philadelphia ontdekken en ontwikkelen. Met ons als steun in de rug en als vangnet, thuis, op locatie en steeds vaker online. Met elkaar gaan we voor de beste zorg en ondersteuning. De ene keer voor ‘zo thuis mogelijk opgroeien’ en de andere keer voor een plek op de werkvloer midden in de samenleving. We wijken van de gebaande paden af als dat in het belang is van de cliënt. Dat doen we met liefde, lef en meesterschap. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Jouw uitdaging
Philadelphia biedt op een aantal plekken in het land deelnemers de mogelijkheid hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen in de horeca. Samen met zowel horeca-vakmensen als begeleiders zorgen deze deelnemers voor een gastvrije omgeving en een kwalitatief goed aanbod. Als programmamanager bedrijfsvoering horeca zorg je er samen met de bedrijfsmanagers van de desbetreffende horeca-locaties dat de inhoudelijke en zakelijke doelen worden gerealiseerd en voldaan wordt aan de wettelijke vereisten. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de realisatie van kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen aangaande horecaconcepten met dagbesteding aan de hand van het gefiatteerd jaarplan en bijbehorende budgetten. Je bent tevens verantwoordelijk voor afstemming met de serviceorganisatie voor de diensten waarvan horecalocaties gebruik maken. Denk hierbij aan; inkoop, administratie, personeelszaken, financiën, informatisering & automatisering, communicatie en marketing enz. Je bezoekt regelmatig de bedrijfsmanagers in de verschillende regio’s met elk hun eigen uitdagingen.

Jij gaat onder andere aan de slag met:
  • Coachen van bedrijfsmanagers, toezien op de wijze van uitvoering, bewaken van realisaties (omzet en kosten) van de diverse horecalocaties en toezien op navolging van o.a. hygiëne- en veiligheidsvoorschriften (HACCP).
  • Optimaliseren randvoorwaarden bedrijfsvoering en zorgdragen voor een financieel stabiele en gezonde bedrijfsvoering.
  • Relatiebeheer; ontwikkelen van een lokaal netwerk en Philadelphia vertegenwoordigen bij diverse gelegenheden.
  • In samenspraak met bedrijfsmanager vaststellen van de wenselijke kwalitatieve en kwantitatieve formatie (Horeca/Zorg Exploitatie) en ontwikkelen van een opleidingsprogramma voor de deelnemers (cliënten) tot keuken assistent, bediening assistent, barista, etc.
  • Zorgdragen voor een up-to-date zijnde administratie en (management)rapportages. Afwijkingen en activiteiten ter verbetering voorstellen indien de resultaten achter blijven.

Doel van de functie
Deze functie is erop gericht om ervoor te zorgen dat onze horeca-locaties met dagbesteding niet alleen op korte termijn goed draaien, maar ook op lange termijn succesvol en zelfstandig kunnen blijven opereren en gezonde bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat. Het doel is om daarvoor binnen een jaar een stevig fundament neer te zetten, zodat de locaties daarna zelfstandig verder kunnen functioneren en overstijgende werkzaamheden over kunnen worden gedragen aan iemand uit de vakgroep horeca.

Daarnaast omvat het doel het continu monitoren van de voedselveiligheid op ontmoetings- en dagbestedingsplekken waar eten en drinken wordt verstrekt aan derden. Waar nodig worden acties uitgezet om de gezondheid en veiligheid van alle betrokkenen te monitoren en te waarborgen.

Tegelijkertijd wordt participatie bevorderd en georganiseerd, zodat deelnemers actief kunnen meedoen, zich kunnen ontwikkelen, en kunnen instromen of uitstromen binnen de horeca-activiteiten zowel intern als extern.

Ons credo is: Wij spelen geen Horeca, Wij zijn Horeca!

Jouw werkplek
Je maakt deel uit van de stafafdeling van het cluster Jeugd Werk & Ontwikkeling en werkt nauw samen met de horeca vakgroep en projectleider horeca vanuit het MT. Je krijgt functioneel leiding van de Manager Zorgbeleid, Kwaliteit & Veiligheid en rapporteert aan de projectleider. Je houdt korte lijnen met alle betrokken partijen.

Over jou
  • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo niveau.
  • Je weet een goede balans te vinden tussen zorg en zakelijkheid en bent communicatief vaardig.
  • Je hebt kennis van en affiniteit met de gehandicaptenzorg.
  • Je beschikt over ruime ervaring in het verbeteren van de bedrijfsvoering en het ontwikkelen en implementeren van concepten in de horeca.
  • Je zoekt graag de samenwerking op en weet draagvlak te creëren.
  • Netwerken is je tweede natuur, net als ondernemen
  • Je denkt in kansen en mogelijkheden. Je durft daarbij te vernieuwen, handelt proactief en wijkt af van de gebaande paden als dat nodig is.
  • Je bent een echte verbinder. Met jouw positieve energie weet je te inspireren en haal je het beste uit je collega’s.
  • Je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:
  • de ruimte om met je team zelforganiserend te werken;
  • een brutosalaris volgens de CAO gehandicaptenzorg, van minimaal € 4.354,- en maximaal € 6.575,- (FWG 65) bij een fulltime dienstverband van 36 uur;
  • volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
  • faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;
  • korting op uitjes en een interessante laptop- en fietsregeling.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 4 november 2024. Het vacaturenummer is 5687.

Heb je nog vragen? Bel dan met Jeroen Zomerplaag, Manager zorgbeleid, kwaliteit & veiligheid JW&O, op telefoonnummer 06 - 50 24 57 98.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 11 november 2024 in Amersfoort.

We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.


Bekijk locatie