Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Yisual

Edisonweg 53K

4382 NV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Sylvia Luitwieler

0118 - 700237



www.yisual.com

Vacaturenummer:

V202410220039

Solliciteer

Productiemedewerker PrintFactory

Yisual - Edisonweg 53K, 4382 NV Vlissingen

Einddatum: donderdag 21 november 2024

Werk jij graag precies en zoek je een praktische baan waarin je veel kunt leren? Word Productiemedewerker PrintFactory bij Yisual in Vlissingen en ontwikkel je skills op het gebied van grafisch design en printtechnieken. Jij maakt professioneel drukwerk voor klanten in Europa en kunt de komende jaren doorgroeien. Daardoor sta je in deze functie aan de start van een mooie carrière.

Wat ga je doen als Productiemedewerker PrintFactory?

Als Productiemedewerker PrintFactory werk je samen met het productieteam. Jij gaat aan de slag met het printen, snijden, lamineren en inpakken van uiteenlopend drukwerk. Denk aan brochures, flyers, kaarten en 3D drukwerk. Je controleert aan welke vereisten de opdrachten moeten voldoen en stelt de productie- en afwerkmachines goed in. Terwijl de machines aan het werk zijn, check je regelmatig de kwaliteit van het drukwerk. Krijg je een spoedopdracht? Dan houd jij het hoofd koel en stel je de juiste prioriteiten. Zo zorg je ervoor dat het productieproces soepel verloopt en jullie werkomgeving georganiseerd blijft. Je leert werken met innovatieve technieken en kunt je eigen groeipad vormgeven.

Nog geen ervaring? Geen probleem!

Heb je al ervaring met productie, printwerk, design of logistiek? Dan vinden we dat fijn. Ook als je nog geen ervaring hebt, maar wel georganiseerd kunt werken en serieus bent om het vak te leren, maken we graag met je kennis. Wij zorgen voor een goede begeleiding en leren je alles om het werk goed uit te kunnen voeren.

Wat bieden wij je nog meer?

  • Competitief marktconform salaris.
  • Vakantiegeld in mei.
  • De mogelijkheid om met innovatieve tools te werken.
  • Lekkere koffie, vrijdagmiddagborrels en leuke teamuitjes.
  • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren.
  • Ruimte om door te kunnen groeien naar bijvoorbeeld Teamlead.
  • Erkenning van je werk en veel waardering voor wat je doet.


Wat vragen wij van jou?

  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.
  • Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding.
  • Je bent handig met digitale systemen.
  • Je wil meer leren over printers, 3D-printers en grafische uitingen.
  • Je bent leergierig, flexibel, zelfsturend en gedreven.


Over Yisual

Wij zijn Yisual, marktleider in vastgoedpromotie in Nederland en België, met een team van ruim 30 professionals. Wij maken gebruiksvriendelijke oplossingen waarmee klanten eenvoudig en snel promotiemateriaal voor hun bedrijf en aanbod in hun eigen huisstijl kunnen maken. Hierdoor worden klanten steeds zelfstandiger in hun marketing. Wat onze klanten maken, drukken we zelf in onze PrintFactory. Daardoor ga jij een hele belangrijke rol spelen in de klanttevredenheid.

Bij Yisual zoeken we uitdaging in ons werk en vinden een gezellige, betrokken werksfeer ontzettend belangrijk. Naast het realiseren van opdrachten en projecten, genieten we van borrels, pingpong, en een jaarlijks volleybaltoernooi. Bij ons draait het om jouw enthousiasme en de klik met collega's. Daarom geven wij jou alle vrijheid voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Solliciteren als Productiemedewerker PrintFactory

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Kom kennismaken! Neem contact op voor meer informatie, of stuur je cv en motivatiebrief naar hr@yisual.com. Je kunt ook reageren via onderstaande solliciteer-button.

Bekijk locatie