Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-Vlaanderen


Salaris indicatie:

€0 - €6465



Contactgegevens

Adres:

Gemeente Terneuzen

Stadhuisplein 1

4531 GZ Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 35

4530 AA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Team P&O

14-0115



www.terneuzen.nl/

Vacaturenummer:

V202410220029

Solliciteer

Stedenbouwkundige

Gemeente Terneuzen

Einddatum: maandag 11 november 2024

Gemeente Terneuzen is in beweging. We werken o.a. aan een toekomstbestendige en leefbare binnenstad voor bewoners, ondernemers, vastgoedeigenaren en bezoekers. Een van de belangrijke programma’s hiervoor is het “Totaalplan Binnenstad Terneuzen”. Onze visie voor de binnenstad beschrijft de ambities waar we samen mee aan de slag gaan. Je kunt hierbij denken aan integrale opgaves rondom wonen, mobiliteit, winkelen, cultuur en openbare ruimte. We ontwikkelen een sportcampus waar middelbare scholieren een ‘rijke schooldag’ krijgen en bewoners een kwalitatief hoogstaand aanbod sporten kunnen beoefenen in een groene omgeving. Voor een aantal kernen maken we centrumplannen waarin concentratie van het winkelaanbod hand in hand gaat met verruiming van het woningaanbod en opwaardering van het openbaar gebied.

 

Jouw uitdaging

Als ervaren stedenbouwkundige breng je integrale adviezen uit, toets je projectvoorstellen van ontwikkelaars en maak je ontwerpen voor stedenbouwkundige vraagstukken. Dit vraagt om goede coördinatie, supervisie en kwaliteitsbewaking van projecten.

 

Jouw taken bestaan onder andere uit:

  • Het toetsen van initiatieven van ontwikkelaars;
  • Het opstellen van stedenbouwkundige analyses, ontwerpen en visies inclusief afstemming op alle relevante disciplines;
  • Het opstellen van integrale adviezen over stedenbouwkundige vraagstukken, het adviseren namens de afdeling Omgeving en Economie bij zaken van andere afdelingen;
  • Het uitvoeren van participatieprocessen met externe stakeholders en bewoners;
  • Het presenteren van plannen binnen ontwerp- en projectteams, bij externe partijen en indien nodig in bestuurlijke bijeenkomsten;
  • Het zelfstandig coördineren en trekken van (delen van) projecten
  • Het adviseren bij en ontwikkelen van stedenbouwkundige visies, scenario’s, strategieën en oplossingsrichtingen voor complexe vraagstukken op het gebied van stedenbouw;
  • Het organiseren, het opstellen en begeleiden van stedenbouwkundige en landschappelijke studies, het opstellen van (kaders voor) inrichtingsplannen;
  • Het verrichten van verkennend werk ten behoeve van planvorming door middel van schetsen en berekeningen.

 

Jouw team
De vacature staat open bij het team Planvorming binnen de afdeling Omgeving en Economie. Samen met je collega’s werk je aan de ruimtelijke ontwikkeling van onze gemeente. Het werkgebied is dynamisch en varieert van de transformatie van de binnenstad Terneuzen tot de groeiambitie van woningbouw in onze 12 diverse kernen en de ontwikkeling van centrumgebieden. We onderzoeken de mogelijkheid van een extra spoorverbinding met Gent, we bieden ruimte voor bedrijfsontwikkeling met alles wat daar bij hoort en we gaan op korte termijn een omgevingsvisie voor onze hele gemeente maken.   

Een veelzijdig werkgebied waarin onze verschillende specialismen op gebied van ruimtelijke ordening, economie, milieu en natuur, mobiliteit en wonen tot zijn recht komen.

 

Jouw eigenschappen en competenties

Als ervaren stedenbouwkundige ben je in staat om een veelheid aan werkzaamheden goed te organiseren. Je werkt zelfstandig, maar bent ook graag sparringpartner voor collega’s.

Verder beschik jij over:

  • WO werk- en denkniveau met een bijpassende opleidingsachtergrond, bij voorkeur Stedenbouw;
  • Meerdere jaren relevante ervaring als stedenbouwkundige;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en sta je sterk in je schoenen;
  • Focus op kwaliteit;
  • Kennis en energie overbrengen;
  • Beheersing van Microstation is een pré.

 

Ons aanbod

De gemeente Terneuzen is de grootste gemeente van Zeeland. Daar passen ambities bij van formaat en ingewikkelde keuzes. De ene na de andere uitdaging krijg je zo voorgeschoteld. Daar staat tegenover dat het zorgt voor een leuke en interessante afwisseling in je werk. En wij zorgen ervoor dat je volop de ruimte en het vertrouwen krijgt om dat op jouw manier te doen! In uitdagingen, flexibiliteit, opleiding en ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je daarom:

  • Een salaris van maximaal € 6465 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur (salarisschaal 11A, cao gemeenten). Je beginsalaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Bij goed functioneren, zetten we de arbeidsovereenkomst na één jaar om in een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van het bruto jaarsalaris. Dit bouw je elke maand op. Je zet het budget naar eigen wens in. Bijvoorbeeld voor extra verlof, een fitness abonnement of extra salaris op het moment dat het jou goed uitkomt.
  • Een vergoeding voor je woon-werkverkeer van € 0,23 per gereisde kilometer en een thuiswerkvergoeding. 
  • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. We hebben een online leerplatform, Good Habitz, maar zijn ook benieuwd naar jouw persoonlijke wensen.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van pensioen, vergoeding van de tunnelkosten, verlof faciliteiten en gratis parkeermogelijkheid en toegang tot het zwembad.
  • Een goede werk/privé balans dankzij flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken door verstrekking van smartphone en laptop.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze Werken bij pagina. Laat je hier ook inspireren door verhalen van onze collega’s!

 

Solliciteer!

Pak je ruimte en stuur ons je sollicitatiebrief en cv via de knop ‘Solliciteren’. Wij bieden je de kans om je carrière bij ons een vliegende start te geven, of juist verder in te vullen met volop mogelijkheden!

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Lodewijk Nolson (teamleider Planvorming) via tel.nr. 06-13134562.

Solliciteren kan tot en met 11 november 2024.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.