Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR ADRZ

088-1254781



www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202410220023

Solliciteer

Teamleider kraam/verlos

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Goes

Einddatum: donderdag 31 oktober 2024

Voor het Moeder & Kind Centrum (MKC), afdeling kraam-verlos zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Als teamleider combineer je jouw kennis van zorg en serviceverlening met leidinggevende capaciteiten, waardoor je tot optimale ondersteuning van onze patiënten en medisch specialisten komt en een goed leer- en werkklimaat voor onze medewerkers weet te creëren.

Samen met je collega teamleiders draag je zorg voor een goed functionerende afdelingen. Samenwerking vanuit de gedeelde visie op gezinsgerichte zorg is zeer belangrijk.

Zet de patiënt centraal als Teamleider
Als teamleider geef je operationeel leiding aan een team van medewerkers van de afdeling kraam en verloskunde. Je draagt zorg voor de ontwikkeling van medewerkers in hun patiëntgerichte en professionele houding en je bent voorwaardenscheppend voor een goed en veilig werkklimaat. Je spreekt medewerkers aan op gedrag en attendeert hen op het naleven van de werkprocessen en werkprotocollen. Je waardeert hen waar zaken goed gaan en ondersteunt hen om zaken continue te verbeteren.

Zichtbaar zijn naar medewerkers, toelichten wat de teamdoelstellingen zijn en medewerkers daarbinnen laten functioneren om gepassioneerd en gezamenlijk aan die doelstellingen te werken: daar ligt jouw bevlogenheid.  Je legt je verantwoording af aan de Bedrijfskundig manager.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en proactief. Daar kan jij je helemaal in vinden als Teamleider. Helemaal wanneer je jouw team coacht om elke dag het beste uit zichzelf te halen. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als iemand die goed kan luisteren, medewerkers durft aan te spreken en goed kan samenwerken. Daarnaast heb/ben je:

  • hbo werk –en denkniveau;
  • bij voorkeur vakkennis ten aanzien moeder- en/of kindzorg en een relevante managementopleiding;
  • gedreven voor de functie en ben je gecommitteerd aan de visie, missie, kernwaarden en gedragsregels van Adrz.
  • leidinggevende capaciteiten, omgaan met dagelijks wisselende omstandigheden en contexten, daarbinnen medewerkers motiveert en ondersteunt en vertrouwen aan de medewerkers weet over te brengen;
  • ervaring/kennis van logistiek-/planningsvraagstukken c.q. processen om doelmatige inzet van mensen (roosterplanning) en middelen te borgen;
  • Het vermogen om een veilige werkomgeving te creëren en veranderingen effectief door te voeren.


Dit mag je van ons verwachten
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Teamleider bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

  • een brutomaandsalaris tussen € 3.606,- en € 5.084,- (FWG 55) op basis van een 36-urige werkweek;
  • een contract voor 24 uur per week voor de duur van 8 maanden ter vervanging van zwangerschapsverlof;
  • 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis;
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding;
  • Collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering bij zorgverzekeraar CZ of IZZ.


Sta midden in de maatschappij bij Adrz

De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met meer dan 2.000 medewerkers, medisch specialisten en vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Werken bij Adrz komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als Teamleider aan bij. Solliciteer dus zeker vóór 31 oktober. En daarna? Dan:

  1. ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons;
  2. volgt een kennismakingsgesprek samen met Jacqueline den Hollander Bedrijfskundig manager, een Teamleider en een Verpleegkundige;
  3. maak je online assessment of loop je een dag op de afdeling mee;
  4. ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.


Heb je nog vragen over de vacature? Laat het Jacqueline den Hollander, Bedrijfskundig manager weten jacqueline.denhollander@adrz.nl of 06-34463569. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088 125 47 81 of hr.solliciteren@adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team!

Bekijk locatie