Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR ADRZ

088-1254781



www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202410220022

Solliciteer

HCK verpleegkundige (in opleiding)

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Goes

Einddatum: zondag 10 november 2024

Ben jij een HCK Verpleegkundige of wil je graag deze specialisatie volgen? Lees dan snel verder! Als HCK Verpleegkundige assisteer je de cardioloog bij verschillende onderzoeken en behandelingen, zoals hartkatheterisaties en de implantatie en vervanging van pacemakers en looprecorders. Je hebt hart voor je werk, blijft rustig onder druk en werkt goed in een dynamische omgeving. Jouw werk als HCK Verpleegkundige (in opleiding) doet ertoe. Zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor bezoekers en natuurlijk je collega’s.

Zet de patiënt centraal als HCK Verpleegkundige
Als HCK Verpleegkundige speel je een cruciale rol in de zorg voor onze patiënten. Je begeleidt hen tijdens procedures, biedt houvast en zorgt ervoor dat zij zich veilig voelen. Je blijft in gesprek met de patiënt en je bent altijd alert op veranderingen in hun situatie door het registreren, bewaken en interpreteren van hemodynamische en electrocardiografische parameters. Samen met de cardiologen, HCK Verpleegkundigen en andere collega's werk je nauw samen om de beste zorg te leveren. Daarnaast denk je actief mee tijdens cardiologische behandelingen en onderzoeken en draag je proactief bij aan verbeteringen binnen de afdeling, zoals nieuwe behandeltechnieken, procedures en regelgeving.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en proactief. Daar kan jij je helemaal in vinden als HCK Verpleegkundige (in opleiding). Helemaal wanneer je samen met jouw team streeft om de beste zorg aan te bieden elke dag opnieuw. Je bent stressbestendig, leergierig en je hebt een natuurlijke interesse in het hart van de patiënt. Daarnaast:

  • ben je gediplomeerd en BIG geregistreerd als HCK Verpleegkundige of bereid de opleiding te volgen;
  • ben je ervaren in de cardiologie, of heb je een achtergrond als  CCU/EHH/cardiologieverpleegkundige, wat een pré is;
  • heb je een stevige persoonlijkheid en ben je een teamplayer met een positief kritische instelling naar jezelf en collega's;
  • ben je van nature leergierig en bereid tot het leren van nieuwe dingen.


De opleiding

Het opleidingsstelsel is vernieuwd. Het vervolgopleidingssysteem, CZO Flex Level, is landelijk geïntroduceerd. De BAZ is de eerste module van deze vervolgopleidingen. Na het behalen van de BAZ is een opleiding op maat de volgend stap.

De opleiding Basis Acute Zorg verpleegkundige duurt circa 6 maanden. Het theoretische deel wordt verzorgd door de Zorgacademie Erasmus MC te Rotterdam.

De opleiding zal plaatsvinden op de HCK met daarbij stagedagen in bijna alle facetten binnen de cardiologie. De duur van de opleiding afhankelijk van je vooropleiding. De opleiding (die iedere maand gestart kan worden) volg je bij het Erasmus MC in Rotterdam.

Dit mag je van ons verwachten
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als HCK Verpleegkundige (in opleiding) bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

  • Als gediplomeerd HCK Verpleegkundige een brutomaandsalaris tussen € 3.199,- en € 4.540,- (FWG 50) op basis van een 36-urige werkweek;
  • een jaarcontract tussen 28 en 32 uur per week. Daarna kijken we naar een vast dienstverband;
  • 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis;
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
  • Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief.


Sta midden in de maatschappij bij Adrz

De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met meer dan 2.000 medewerkers, medisch specialisten en vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Solliciteren
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als HCK Verpleegkundige (in opleiding) aan bij. Op de plek waar jij als geen ander het verschil kunt maken voor onze patiënten. Solliciteer dus zeker vóór 10 november. En daarna? Dan:

  1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons;
  2. Volgt een kennismakingsgesprek samen met Mireille Bergs of Veronique Cevaal, teamleiders van afdeling Cardiologie, CCU en HCK en toekomstige collega’s;
  3. Krijg je de mogelijkheid om een dagje mee te lopen op de HCK;
  4. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.


Heb je nog vragen over de vacature of wil je voordat je solliciteert eerst eens een kijkje nemen op de afdeling? Laat het Mireille weten via m.bergs@adrz.nl of 06-38910731, Veronique Cevaal

06-38593975. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088 125 47 81 of HR@Adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.

Bekijk locatie