Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Humanitas DMH

Newtonbaan 5

3439NK Nieuwegein

Nederland


Postadres:

Postbus 7057

3430 JB Nieuwegein

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Yvonne Altena

030-6005170



www.werkenbijhumanitasdmh.nl/

Vacaturenummer:

V202410220019

Solliciteer

Ambulant Begeleider Forensische Zorg Zeeland

Humanitas DMH - Vrijlandstraat 33b, Middelburg

Einddatum: donderdag 07 november 2024

 

Bij Homerun Forensische Zorg Zeeland richten wij ons op (jong)volwassenen (18+) met een licht verstandelijke beperking (LVB) die in aanraking zijn gekomen met justitie. Dit gaat vaak gepaard met multi-problematiek, zoals middelengebruik, dakloosheid en psychische stoornissen. Door intensieve trajectbegeleiding helpen we hen een stabiele leefsituatie op te bouwen. Samen werken we onder andere aan huisvesting, het vinden van werk, het op orde krijgen van financiën, en het in kaart brengen en verminderen van risicofactoren.

Onze cliënten zijn kwetsbaar, maar tegelijkertijd vormen ze een potentieel risico voor zichzelf en hun omgeving. Daarom is een goede balans tussen zorg, begeleiding en veiligheid essentieel in onze aanpak.

Wat ga je doen? 

Als ambulant begeleider ben jij degene die onze cliënten begeleidt in hun reis naar een veilig en stabiel leven. Jij helpt hen om hulpvragen om te zetten in concrete doelen en stelt samen een plan op om deze te bereiken. Dit betekent dat je:

  • Intensief contact onderhoudt met de cliënt en verschillende partijen zoals justitie, reclassering en zorginstanties;
  • Meegaat naar afspraken, doelen bewaakt en creatieve oplossingen bedenkt voor complexe problemen;
  • Methodieken toepast gericht op risicomanagement en gedragsverandering, met een scherp oog voor criminogene factoren;
  • Snel en accuraat signalen oppikt, bijvoorbeeld bij terugval of nieuwe risico’s.

 

Jouw rol vraagt om scherp inzicht, geduld en de daadkracht om door te gaan waar anderen misschien afhaken. Samen met een gedragsdeskundige en een trajectcoördinator evalueer je de voortgang en stuur je bij waar nodig. Je werkt in een betrokken team, maar bent ook veel zelfstandig op pad. Dit vergt vaardigheden zoals plannen, organiseren en communiceren, zodat jij de verantwoordelijkheid over een begeleidingstraject kan dragen. Wat jij doet, heeft impact – op het leven van de cliënt én op de samenleving.

Dit ben jij

Wij zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat en ervaring heeft met het werken binnen een complexe zorgsetting. Je hebt een afgeronde zorggerelateerde (post-)hbo of mbo niveau 4 opleiding en bent bekend met de LVB-doelgroep. Het forensische werkveld spreekt je aan, en je bent in staat om de uitdagingen die daarbij horen met open vizier aan te gaan.

Dit bieden wij jou

Bij ons krijg je alle ruimte om je professioneel én persoonlijk te ontwikkelen. Je krijgt veel vrijheid en vertrouwen om de begeleiding vorm te geven, op een manier die past bij jouw stijl en ervaring. Reflectie is bij ons key: samen ontwikkelen we verder de expertise van forensische zorg.

Wat kan je nog meer verwachten?

  • Een salaris in schaal FWG 40/45 cao gehandicaptenzorg, met een maximum van € 3.938,- afhankelijk van ervaring (in december komt hier 2% verhoging bij);
  • Extra vrije tijd (balansverlof), een goede pensioenregeling, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen;
  • Bijdrage aan sportabonnement, privé laptop of telefoon;
  • Een warm welkom in een betrokken en gedreven team, met volop ruimte voor jouw ideeën en inbreng.

 

Werk je in de forensische zorg, dan heb je een flinke verantwoordelijkheid. Het vraagt lef, doorzettingsvermogen en empathie. Maar als dit jou past, biedt het ook de kans om écht verschil te maken.

Wil je meer weten? 

Vragen stellen mag altijd. Je kan altijd even bellen of whatsappen met Marlot van Iwaarden (Teammanager) 06 - 11 73 26 29, Doris Giele (Coördinator) 06 - 11 71 07 36 of Eva Kuehn (Coördinator) 06 - 25 10 01 16.

Wil je bij ons solliciteren? Vertel ons wat je te bieden hebt, waar jij blij van wordt en natuurlijk ook wat je bij ons komt halen. We zullen snel contact met je opnemen, dus wacht niet te lang. Het kan zijn dat de vacature anders al vervuld is.

Is deze vacature toch net niet wat jij zoekt? Maar ken je wel iemand die hierop past? Stuur hem dan gerust door in je eigen netwerk.

Tot snel!

 

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een diploma- en/of referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Een noot voor externe bureaus: wij zijn zelf in staat onze vacatures ingevuld te krijgen. Bellen of mailen voor bemiddeling is dus niet nodig!

Bekijk locatie