Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR ADRZ

088-1254781



www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202410220004

Solliciteer

Verpleegkundig Specialist (VS)/Physician Assistent (PA) neurologie/ANIOS neurolo

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Goes

Einddatum: donderdag 07 november 2024

Als Verpleegkundig Specialist (VS)/Physician Assistent (PA) neurologie/ANIOS neurologie vervang je in eerste instantie een collega voor zwangerschapsverlof. Daarna wordt bekeken of er een mogelijkheid is voor een langere aanstelling. Je draagt bij aan de continuïteit en kwaliteit van de neurologische zorg binnen Adrz. Je werkt als vast onderdeel van het medisch behandelteam in de kliniek, met een grote mate van zelfstandigheid. En jouw werk doet ertoe als VS/PA. Zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor bezoekers en natuurlijk je collega’s

Zet de patiënt centraal als VS/PA/ANIOS
Daar draag jij aan bij door visite te lopen en nauw samen te werken met de verpleging en andere disciplines. Daarnaast voer je gesprekken met de patiënt of patiënten met beperkingen en hun familieleden. Met jou blijven we onze zorg verbeteren!

Welkom bij de afdeling Neurologie
We bieden een goed ingewerkte (poli)klinische afdeling met toegewijde (gespecialiseerde) verpleging, secretariaat, paramedici en doktersassistenten in een plezierige werksfeer. Je werkt nauw samen met de neurologen, die je met raad en daad zullen bijstaan. Je werkt samen met een physician assistant en een verpleegkundig specialist in opleiding. In Adrz werken momenteel meer dan 30 VS en PA.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en zorgzaam. Daar kan jij je helemaal in vinden als VS/PA. Helemaal wanneer je samen met jouw collega’s, medisch specialisten en ketenpartners streeft om de beste zorg aan te bieden. Elke dag opnieuw. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als een doorzetter, die flexibel is en stressbestendig. Daarnaast:

  • Heb je een afgeronde opleiding als Verpleegkundig Specialist, Physician Assistant, basisarts en BIG registratie;
  • Heb je aantoonbare interesse in het specialisme neurologie, ervaring binnen het vakgebied is een pré;
  • Ben je communicatief vaardig en je bent actief in het bouwen en onderhouden van intercollegiale relaties;
  • Heb je een goed analytisch en oordeelsvermogen en ben je bevlogen.


Dit mag je van ons verwachten

Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als VS/PA bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

  • een brutomaandsalaris tussen € 3.923,- en € 5.746,- (FWG 60), als VS/PA op basis van een 36-urige werkweek. Als ANIOS krijg je een brutomaandsalaris tussen € 4.457,- en € 6.716,- (FWG 65) op fulltime basis;
  • een jaarcontract voor 32 uur per week. Daarna kijken we naar een vast dienstverband;
  • 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis;
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een reiskostenvergoeding die positief afwijkt van de cao. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets.
  • Collectiviteitskorting bij een aanvullende zorgverzekering via CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.
  • Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie en word je in de gelegenheid gesteld om je vakkennis op peil te houden.


Sta midden in de maatschappij bij Adrz

De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met ruim 2.400 medewerkers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Werken bij Adrz komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als VS of PA of ANIOS neurologie aan bij. Solliciteer dus zeker vóór 8 november 2024. Je krijgt na de sluitingsdatum z.s.m. bericht van ons.

Heb je nog vragen over de vacature? Laat het Judith Kuiper, verpleegkundig manager zorgeenheid transmuraal weten via j.kuiper@adrz.nl of 0683591252 of Esther Korf, neuroloog en vakgroepvoorzitter via poli neurologie. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088 125 47 81 of hr.solliciteren@adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team!

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.

Bekijk locatie