Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

ZEBRA FLEX BV

Columbusweg 10

4462 HB Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ard Eversdijk

0113-251811



www.zebra-flex.com

Vacaturenummer:

V202410210019

Solliciteer

Medewerker Backoffice Keukens

ZEBRA FLEX BV

Einddatum: woensdag 20 november 2024

Voor onze klant in Terneuzen zijn we op zoek naar een Medewerker Backoffice Keukens voor een fulltime baan.

Na het leren kennen van het bijzondere assortiment keukens regel je zelfstandig de complete orderafhandeling voor drie vestigingen. Vanaf de centrale afdeling in Terneuzen verwerk je nieuw binnengekomen aanvragen, handel je offertes correct af en plan je de monteurs voor montage- en servicemomenten bij de klanten thuis op een logische manier in. In jouw functie werk je veel samen met de verkopers van de drie vestigingen, monteurs en collega’s van de financiële administratie.

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstandig, gedreven en ambitieuze medewerker met technisch inzicht. Slim plannen en organiseren zijn jouw sterke kanten. Je vindt het leuk om te werken in de hectiek van de dag waarbij je snel schakelt en oplossingen vindt. Daarnaast neem je mee:

  • Mbo- werk- en -denkniveau;
  • Een meedenkende, vriendelijke en actieve manier van werken.
  • Een heldere manier van communiceren, waardoor je voor collega’s en andere partijen een waardevolle contactpersoon bent.

Wat bieden wij?

Jouw werkdag? Die is nooit hetzelfde in een dynamische en stimulerende werkomgeving binnen een mooi en groot familiebedrijf. Er is ruimte voor eigen initiatief en je werkt samen in een hecht team met fijne collega’s.

  • Een salaris dat past bij jouw kennis en (werk)ervaring;
  • Goede secundaire voorwaarden, waaronder personeelskorting en pensioenopbouw;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Minimaal 25 vakantiedagen;
  • De mogelijkheid trainingen en/of opleidingen te volgen die jou helpen verder te groeien binnen je functie of binnen ons bedrijf;
  • Een warm welkom in jouw nieuwe team waarbij we de tijd nemen om je alles te vertellen over onze processen, afdelingen en missie.

Wil je voor bovenstaande vacature in aanmerking komen mail dan je CV naar esther@zebra-flex.com of stuur een WhatsApp bericht naar 06-21884734.

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.