Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team Recruitment Amarijn

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202410210018

Solliciteer

Verzorgende IG Hof Mondriaan

Amarijn - Hof Mondriaan

Einddatum: vrijdag 20 december 2024

Kom jij werken op onze prachtige locatie Hof Mondriaan? Het woonzorgcentrum staat middenin de wijk Dauwendaele in Middelburg en bestaat uit appartementen voor zelfstandig wonen, verpleeghuisplaatsen en een zorghotel. Wij verlenen hier zorg op een vernieuwende wijze. In Hof Mondriaan draait alles om wat de bewoner zélf wil. Dus ben jij die collega die de gezamenlijke zoektocht aangaat naar de grootst mogelijke kwaliteit van leven voor elke individuele bewoner? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt te werken op de afdeling VPT, dit is een afdeling met 24 appartementen en 8 zorghotelkamers. Het is een tussenvorm van verzorgingshuis en thuiszorg. De bewoners wonen zelfstandig en voeren de eigen regie, met zo nodig een beetje ondersteuning. Op deze afdeling werkt een dynamisch team waar jij je direct welkom voelt. Een team dat werkt met passie voor de cliënt, denkt in mogelijkheden en creatief is in het vinden van oplossingen.

Cliënten verzorgen en begeleiden is één van jou belangrijkste taken. Het daarbij behouden van de zelfstandigheid van de cliënt is van groot belang. Daarnaast voer je ook verpleegtechnische handelingen uit. Met het gehele team proberen wij zoveel mogelijk aansluiting te vinden bij de beleving van onze bewoners en invulling te geven aan wat voor een bewoner echt belangrijk is. Onze benadering is ondersteunend aan deze beleving. Uitwisseling onderling in de teams behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van de zorgvraag op dat moment.

 
 

Wat bieden wij?

  • Een salaris volgens de cao VVT, ingeschaald in FWG 35 voor de functie van Verzorgende IG. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring, met een maximum van € 3.337,94 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • Vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Reiskostenvergoeding volgens de cao VVT.
  • Collectiviteitskorting als je een zorgverzekering hebt bij CZ of IZZ.
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie, zodat je verzekerd bent tegen financiële risico's bij arbeidsongeschiktheid.
  • Passen de uren niet bij jouw mogelijkheden? We gaan graag met je in overleg.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak via cursussen of via ons Leerplein met o.a. ruim 120 E-learningmodules van GoodHabitz.

 

Wat breng jij?

  • Een diploma verzorgende IG of een vergelijkbare opleiding. Ben je binnenkort klaar met je opleiding? Ook dan ben je van harte welkom
  • Relevante werkervaring is een pré
  • Flexibele inzetbaarheid

 

Meer informatie nodig?

Wil je nog wat extra informatie of heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Miranda Meulmeester via 06-10081156 of emailadres m.meulmeester-dekkers@wvozorg.nl.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Graag ontvangen wij jouw reactie! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de aanstellingsprocedure.

 

 

Bekijk locatie