Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

VMBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Traineeship


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Buurtzorg

Buurtzorg

7609 RE Almelo

Nederland


Postadres:

Buurtzorg

7609 RE Almelo

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Rianne Colijn - Kortman

0683967096



www.buurtzorgnederland.com

Vacaturenummer:

V202410180045

Solliciteer

Wij bieden:

Buurtzorg Yerseke - Moerplein is een enthousiast, klein, zelfsturend team en bestaat uit verpleegkundigen en verzorgenden. Wij werken o.a in en rondom appartementencomplexen in Yerseke.

Wij zijn zichtbaar in de buurt en zoeken samen met cliënten naar oplossingen om de zorgafhankelijkheid te vergroten en zo ook langer thuis te kunnen blijven wonen.

Als collega van ons verricht je alle noodzakelijke, begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verpleegkundig proces. 

Wij bieden jou een afwisselende baan met veel ruimte voor eigen inzichten en creativiteit. Als je bij ons komt werken kies je voor kwaliteit, uitdaging en collegialiteit. 

Wij als collega´s zullen jou begeleiden en stimuleren in je opleiding en leerproces op de werkvloer. We streven samen met jou naar een fijne leeromgeving. 

Wij zoeken: 

Een enthousiaste en flexibele BBL-Leerling Verpleegkundige niv 4 of Verzorgende IG die vanaf het 3e of 4e leerjaar wil komen werken- en leren in ons gezellige team. Wil je meer op de werkvloer aan de slag en trekt de thuiszorg jou wel? Dan zijn we op zoek naar jou.

Je staat achter het buurtzorg principe, je bent collegiaal en ondernemend. Je bent bereid om de verschillende diensten te draaien; ochtend, dag of avond- diensten. Zowel door de week als in het weekend. 

Kortom: Woon je in de omgeving van Yerseke, werk je graag zelfstandig en wil je veel vrijheid in je werk? Dan horen we graag van je!

Informatie: 

Heb je vragen over bovenstaande of wil je meer informatie: Neem gerust contact met ons op via het onderstaande nummer (na 11.00 uur) of ons email-adres.

Solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en heb je intresse? Stuur dan je motivatie of solliciatie brief en cv naar onderstaand e-mail adres en we nemen contact met je op.

Gegevens: 

Buurtzorg Yerseke - Moerlplein

Noordzandstraat 19a 4401 CE Yerseke

06-82133400

mailbox-yersekemoerplein@buurtzorgnederland.com

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Bekijk locatie