Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Stichting Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen

Oude Vaart 1

4537 CD Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 375

4530 AJ Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

HRM Afdeling

0115-612155



www.vozeeuwsvlaanderen.nl

Vacaturenummer:

V202410180024

Solliciteer

Intern begeleider - Lodewijk College 0,6 fte

Stichting Voortgezet Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen

Einddatum: zondag 15 december 2024

 

Stichting VO Zeeuws-Vlaanderen staat voor goed, eigentijds en regionaal geworteld onderwijs, waar alle leerlingen zich welkom voelen en hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen. Onze doelstelling is het waarborgen van breed en kwalitatief hoogwaardig onderwijs dicht bij huis voor elke leerling. VO Zeeuws-Vlaanderen is het bestuur van het Lodewijk College in Terneuzen, de Praktijkschool Hulst, het Reynaertcollege in Hulst en het Zwin College in Oostburg.

Kom jij ons team versterken? Voor het Lodewijk College zijn wij op zoek, ter vervanging van zwangerschapsverlof, naar een

Intern begeleider
0,6 fte


De functie: 
Als Intern begeleider ben je lid van een uitgebreid ondersteuningsteam dat het management team adviseert bij het ontwikkelen van de begeleiding voor leerlingen met specifieke behoeften. 
Je adviseert en stemt activiteiten af met docenten en de externe hulpverlenende instanties. Je begeleidt leerlingen met uiteenlopende ondersteuningsvragen individueel of in groepsverband, voert ondersteunende gesprekken met leerlingen, overlegt en adviseert ouders/verzorgers over de ontwikkeling van de leerling.

Als intern begeleider fungeer je als intermediair tussen kind, ouders/verzorgers, beroepsopvoeders en hulpverlenende instanties.

Op het Lodewijk College werken we daarnaast met een ondersteuningslokaal, waar je samen met het ondersteuningsteam voor een gedeelte van je werkweek verantwoordelijk bent voor de leerlingen die daar met hun vragen binnen komen.       
 

Kennis en vaardigheden:

  • Jij hebt een gerichte Hbo-opleiding en ervaring in het werken met kinderen met een functiebeperking.
  • Ben jij flexibel, stressbestendig en betrokken is.
  • Een teamspeler, met goede communicatieve vaardigheden.


Arbeidsvoorwaarden:

  • Tijdelijke aanstelling ter vervanging van zwangerschapsverlof.
  • Starten kan vanaf november voor 0,2 fte om in te werken, vanaf februari ga je dan aan de slag voor 0,6 fte tot het einde van het verlof.
  • Je ontvangt een salaris conform CAO VO, schaal 10 van minimaal € 3.031,- bruto en maximaal € 5.030,- bruto bij een fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring.  
  • Verder ontvang je 8% vakantiegeld, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een oktober uitkering van bruto € 302,50 euro op fulltime basis.
  • Vanaf 8 km enkele reis ontvang je reiskosten á € 0,17 per km en – indien van toepassing - een tunnelkosten vergoeding. Daarnaast kun je gebruik maken van het fietsplan en heb je naast alle vakanties recht op 90 uur (op fulltime basis) voor de inzet van werkdrukvermindering.
  • Collectiviteitskorting op de aanvullende pakketten van je zorgverzekering. Daarnaast kun je gebruik maken van de arbeidsongeschiktheidsverzekering van Loyalis en zijn er opleidingsmogelijkheden.


Interesse?
Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct via onderstaande button! Of heb je misschien nog vragen? Aniëla Engels, Zorgcoördinator, neemt graag de tijd om je vragen te beantwoorden, 0115-612155.

VO Zeeuws- Vlaanderen doet zelf de werving en selectie van kandidaten, dus acquisitie is niet nodig.