Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - MBO Onderwijs

Management, Directie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren

n.v.t.


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen


Salaris indicatie:

€4584 - €6680



Contactgegevens

Adres:

Scalda

Vlietstraat 11A

4535 HA Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 102

4530 AC Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Chris van der Wel

+31642354823



www.scalda.nl

Vacaturenummer:

V202410180013

Solliciteer

Werelden komen bij ons samen. Wij verzorgen dagelijks toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Onderwijs dat werkelijk betekenis heeft voor studenten waarbij jij als onderwijsmanager van toegevoegde waarde kunt zijn voor die student en de wereld om ons heen. 

Het cluster Educatie biedt diverse opleidingen aan voor inwoners en studenten in Zeeland om ze in staat te stellen (alsnog) hun mogelijkheden volledig te benutten, waaronder cursussen op het gebied van alfabetisering, inburgering, NT1, NT2 en Staatsexamen I en II op verschillende locaties binnen de provincie. Voor een deel gebeurt dat in samenwerking met de niveau 1 opleiding (Entree).

Binnen Educatie verzorgen wij onderwijs met veel persoonlijke aandacht en grote betrokkenheid van ons personeel. Wij bieden intensieve begeleiding aan studenten, gericht op de mogelijkheden van het individu op een manier waardoor iedereen zich gekend, erkend en gewaardeerd voelt. Dat gebeurt in een aantoonbaar veilige omgeving, gekenmerkt door kleinschaligheid en persoonlijke aandacht.

Wat ga je doen?

Als onderwijsmanager geef je leiding aan een team van ongeveer 30 docenten die door de gehele provincie Zeeland werkzaamheden verrichten. Op basis van de scholingsbehoeften en ontwikkelingen in de markt creëer je, in samenspraak met materiedeskundigen, kansen voor zowel opdrachtgevers als de organisatie. Het is daarnaast je taak om nauw samen te werken met gemeenten, instelling en bedrijven bij de invulling van onderwijstrajecten en zorg te dragen voor tevreden klanten. De werkzaamheden worden in onderling overleg afgestemd met de andere onderwijsmanager.

Wat vragen we van je?
  • minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie;
  • bij voorkeur ervaring met de publieke sector;
  • kennis van het sociale domein;
  • kennis van inburgering en volwasseneneducatie en het mbo is een pré;
  • in staat zijn de operationele, beleidsmatige, commerciële, financiële- en personele doelstellingen te realiseren;
  • vaardig in het onderhouden en uitbouwen van relevante netwerken;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij zoeken een onderwijsmanager die kansen ziet, inspireert en mensen in beweging kan brengen. Tevens verwachten wij dat de onderwijsmanager affiniteit heeft met de doelgroep en het soort onderwijs dat aangeboden wordt.

Verder wordt verwacht dat de beoogde onderwijsmanager:

  • visie en inzichten vanuit het team weet te vertalen naar langere termijn doelstellingen en hierin structuur weet aan te brengen;
  • empathisch vermogen heeft, wat betekent dat hij/zij de kwaliteiten onderkent van teamleden en de verdere ontwikkeling van die kwaliteiten ondersteunt;
  • je werkt samen met de gemeenten in Zeeland en alle andere stakeholders binnen het werkveld en de onderwijssector;
  • oog heeft voor een goede balans tussen de belangen van de studenten, de organisatie en opdrachtgevers;
  • de verwachtingen van studenten en opdrachtgevers realiseert, zodat deze meetbaar tevreden zijn;
  • je ontwikkelt met het team het huidige, maar ook het toekomstige onderwijs;
  • je borgt het kwaliteitszorgsysteem binnen het team, bewaakt de uitvoering en neemt zo nodig maatregelen ter verbetering;
  • je werkt samen met je collega MT-leden aan de realisatie van de gezamenlijke missie en visie van Educatie en Scalda;
  • verantwoordelijkheid neemt voor een gezonde bedrijfsvoering.
Wat bieden we je?

Wij bieden een interessante uitdagende functie met veel bewegingsvrijheid in een informele, professionele werkomgeving. De functie is conform het functieprofiel onderwijsmanager en wordt gewaardeerd in functieschaal 12 (min. € 4.584,00 / max. € 6.680,00). Salaris en overige voorwaarden zijn conform cao mbo.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract tot en met 31 juli 2025. Na deze periode kan, bij goed functioneren en voldoende formatieruimte, het contract verlengd worden.

Informatie:

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer A. Bressers, directeur Educatie, telefoonnummer: 06-20436434.

De procedure:

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, bij gebleken geschiktheid, voorrang in de procedure. Je kunt tot 6 november solliciteren. Sollicitaties die niet via de website binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Een assessment kan onderdeel van de selectieprocedure zijn.