Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Syndus Group

Mr. F.J. Haarmanweg 9

4538 AM Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 7

4530 AA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Senna Riemens

0115-644622



www.werkenbijsyndus.nl

Vacaturenummer:

V202410180004

Solliciteer

Veiligheidskundige

Syndus Group - Industrieweg 32 Terneuzen

Einddatum: zondag 17 november 2024

Staat een veilige werkomgeving voor jou centraal? Zoek je een uitdagende, tijdelijke baan met verantwoordelijkheid voor grote projecten in de industrie? Bij Syndus zijn we op zoek naar een ervaren veiligheidskundige!

 Jouw verantwoordelijkheden

Als veiligheidskundige ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en initiëren van het veiligheidsbeleid. Je coacht en adviseert collega’s over veilig werken en minimaliseert risico’s door scherp te identificeren, analyseren en evalueren. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

  • Het optimaliseren van het veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie en bij medewerkers;
  • Het adviseren en ondersteunen van de organisatie op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu;
  • Het uitvoeren en opvolgen van werkplekinspecties op projectlocaties;
  • Het bijdragen aan het opstellen van Taak Risico Analyses (TRA’s);
  • Het rapporteren, onderzoeken en opvolgen van incidenten.

Je bent altijd op de hoogte van de wet- en regelgeving in jouw vakgebied en bent zowel in het veld als op kantoor het aanspreekpunt voor uitvoerenden en opdrachtgevers. Zo zorg jij ervoor dat iedereen veilig werkt en kan werken. Samen werken we aan het continu verbeteren van onze veiligheidscultuur!

Met wie werk jij samen?

In deze rol werk je aan verschillende projecten in de chemische industrie, meestal vanuit ons hoofdkantoor in Terneuzen en op diverse locaties. Als veiligheidskundige ben je onderdeel van het QHSE-team van vier personen. Je hebt veel contact met collega’s op alle niveaus en rapporteert aan Harold, de QHSE-Manager. Wekelijks overleg je met het QHSE-team. Kortom, een zelfstandige baan met veel overlegmomenten.

Wat neem je mee om succesvol te zijn?

Je bent in staat om op verschillende niveaus te schakelen en te adviseren. Je hebt een proactieve houding en zelfstandig werken is voor jou geen enkel probleem. Daarnaast:

  • Beschik je over minimaal een MVK-diploma en heb je een praktische benadering op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu;
  • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de industrie;
  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat heeft Syndus jou te bieden?

  • Een goed salaris conform CAO Metalektro;
  • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
  • Een tijdelijk, fulltime dienstverband tot en met mei 2025;
  • Én veel leuke extra’s zoals gezellige bedrijfsfeestjes.

Wie zijn wij?

Syndus Group is een middelgrote organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Onze hoofdactiviteiten zijn te verdelen in vijf branches: levering van kunststof leidingsystemen en kunststof veiligheidspoorten (Amerplastics), de verhuur van industriële machines en gereedschappen (Arentis), de bouw van staalconstructies (Ferris), de productie van kunststof looproosters en -constructies (Fiberstruct) en een teken- en engineeringskantoor (Konstruktis).

Kennismaken?

Laat het ons weten en stuur een bericht naar vacatures@syndus.com. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze collega Harold Hiel (Manager QHSE) via +31 115 644 728 of WhatsApp via https://wa.me/31683123091.

Bekijk locatie