Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Flexibel



Contactgegevens

Adres:

Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team Recruitment Amarijn

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202410170061

Solliciteer

Helpende Zorg & Welzijn (plus) Hof Mondriaan

Amarijn - Hof Mondriaan

Einddatum: maandag 16 december 2024

Als Helpende Zorg en Welzijn Plus ben jij het hart van onze verpleegafdeling en sta je dagelijks klaar om de bewoners te ondersteunen op een manier die écht bij hen past. Jij richt je op wat zij nodig hebben, van persoonlijke zorg tot het stimuleren van hun zelfredzaamheid, altijd met een warme, vraaggerichte benadering.

Samen met je collega’s creëer je een fijne, huiselijke sfeer waarin bewoners zich prettig voelen. Je organiseert activiteiten die hun welzijn bevorderen en zorgt ervoor dat ze iedere dag met plezier beleven. Uiteraard houd je scherp in de gaten hoe het met hen gaat en rapporteer je belangrijke bijzonderheden in het zorgplan, zodat iedereen precies weet wat nodig is. Kortom, jij maakt elke dag het verschil in het leven van onze bewoners!

Je komt te werken op de verpleegafdeling, dit is een open afdeling waar cliënten met somatische en psychogeriatrische ziektebeelden wonen. Iedere cliënt heeft zijn eigen kamer, maar de meeste cliënten kiezen ervoor om overdag in één van de twee huiskamers verblijven. Samen met onze cliënten zorgen wij ervoor dat zij hun leven kunnen leven zoals zij dat willen, waar ze ook wonen.

Woonzorgcentrum Hof Mondriaan staat middenin de wijk Dauwendaele en bestaat uit appartementen voor zelfstandig wonen, verpleeghuisplaatsen voor zowel PG als somatiek en een zorghotel. Samen met jou kijken we graag op welke afdeling je wil komen werken. De aangeboden zorg op deze locatie wordt op een vernieuwende wijze vormgegeven.
Wil jij eens komen kennismaken met ons? Wij vertellen jou graag meer over het werken op één van deze afdelingen!

Voordat je verder gaat lezen over wat wij van jou verwachten en wat wij jou bieden, vertellen wij wát werken bij Zorgstroom zo leuk maakt! Om te beginnen krijg jij een baan die nooit saai wordt en met veel ruimte voor initiatieven. Ook bieden wij een meerkeuzesysteem aan met toffe opties zoals het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten. Wil je nóg meer leren? Zorgstroom heeft een digitaal leerplein met een groot aanbod waar iedere collega gebruik van kan maken. Buitenom al dit leuks, krijg je bij ons een medewerkerspas waarmee je bij ruim 150 lokale ondernemers korting krijgt en kun je voor een heel klein bedrag lid worden van onze actieve en gezellige personeelsvereniging met een uitgebreid aanbod aan activiteiten!

Wie zoeken wij?

  • Een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn op niveau 2, eventueel met een certificaat Helpende Plus
  • Iemand met geduld, inlevingsvermogen en je maakt makkelijk een praatje
  • Je denkt mee en staat open voor verbetering
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team kan werken

 

Wij bieden

  • Een salaris conform de CAO VVT, inschaling voor de functie van Helpende Zorg en Welzijn Plus, FWG 30; (afhankelijk van relevante werkervaring) maximaal € 3.088,94 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, dit is een bruto uurloon van € 19,74
  • Passen de uren in deze vacature niet bij jouw mogelijkheden? We bespreken dit graag met je
    Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%)
    Reiskosten vergoeding (op basis van de cao VVT)
  • Heb je een zorgverkering bij CZ of IZZ? Dan ontvang je collectiviteitskorting op de aanvullende verzekeringen
  • Pensioenopbouw via het pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering tegen een lage premie waarmee je verzekerd bent tegen de financiële risico’s van arbeidsongeschiktheid
  • Diverse opleidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld een opleiding tot Verzorgende IG-MZ

 

Reageren?
Wil je nog wat extra informatie of heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Miranda Meulmeester via 06-10081156 of emailadres m.meulmeester-dekkers@wvozorg.nl

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Graag ontvangen wij jouw reactie! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de aanstellingsprocedure.

Bekijk locatie