Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Overheid, Non-profit 

Overig


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Noord-Beveland


Salaris indicatie:

€0 - €5691



Contactgegevens

Adres:

Gemeente Noord-Beveland

Voorstraat 31

4491 EV Wissenkerke

Nederland


Postadres:

Postbus 3

4490 AA Wissenkerke

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Danijela Santrac

140113



www.noord-beveland.nl

Vacaturenummer:

V202410170047

Solliciteer

Senior projectleider bouw

Gemeente Noord-Beveland

Einddatum: maandag 04 november 2024

Ben jij een ervaren projectleider die van aanpakken weet? Sta jij klaar om hét verschil te gaan maken in onze mooie gemeente? Kun jij meerdere grote projecten tegelijk aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij de gemeente Noord-Beveland zijn er dusdanig veel leuke projecten dat wij op zoek zijn naar een fulltime projectleider.

Jij doet het
Als senior projectleider bouw krijg jij de verantwoordelijkheid over een groot aantal uitdagende projecten met een totaalbudget van maar liefst 15 miljoen euro. Deze projecten omvatten onder andere de bouw van dorpshuizen, scholen, multifunctionele accommodaties (MFA’s), padelbanen en brandweerkazernes.

In deze functie stuur je meerdere grote projecten tegelijkertijd aan. Vanaf de initiatieffase tot en met de beheerfase, van het opstellen van een plan van aanpak tot het uitvoering geven aan de participatie. Jij bent verantwoordelijk van begin tot eind! Jouw helicopterview is essentieel om het overzicht te bewaren en strategische keuzes te maken. Daarnaast deins jij er niet voor terug om beslissingen te nemen, ook onder politieke druk. Je durft buiten de gebaande paden te denken en vindt creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken.

Met ons
Gemeente Noord-Beveland
Een kleine gemeente (qua aantal inwoners), met veel mogelijkheden (relatief groot in oppervlakte). Dat is de gemeente Noord-Beveland, jouw nieuwe werkgever. Vanuit Wissenkerke werk je samen met jouw collega’s voor de bijna 8.000 inwoners van de gemeente. Maar in de zomer loopt dit aantal samen met alle toeristen al vlug op tot wel 20.000 bezoekers op ons eindeloze eiland.

Je bent zo in het gemeentehuis waar de 31-koppige afdeling Leefomgeving al op je wacht. Korte lijnen en een gezellige werksfeer met oog voor persoonlijke ontwikkeling kenmerken jouw nieuwe team. De deuren van je collega’s staan altijd open.

Voor jou
Als je bij de gemeente Noord-Beveland werkt, dan weet je zeker dat je een baan met impact hebt. Je verdient het om je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Die kansen en mogelijkheden zijn er bij ons dan ook volop. Verder kan je voor deze functie van senior projectleider bouw rekenen op (op basis van 36 uur):

  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 5.691,00 (schaal 10A);
  • een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris. Dit zet je bijvoorbeeld in voor:
    • Vakantiegeld;
    • Een eindejaarsuitkering;
    • Extra verlofuren;
    • Een fietsregeling;
    • Een vergoeding van reiskosten.
  • 194,4 verlof uren;
  • een goede pensioenregeling;
  • de mogelijkheid om thuis te werken;
  • flexibele werktijden en -dagen (in overleg);
  • een tegemoetkoming in de reiskosten.

Met jouw kracht
Met jouw sterke communicatieve vaardigheden weet jij helder te communiceren met zowel interne teams, bestuur als met externe partners. Met jouw politiek-bestuurlijke sensitiviteit weet je als geen ander je weg te vinden binnen de gemeentelijke organisatie en kun je goed omgaan met verschillende belangen en druk. Met jouw creativiteit en oplossingsgerichtheid kun je innovatief omgaan met uitdagingen en denk je in mogelijkheden! Jij bent de persoon die focus kan houden, snel kan schakelen en van doorpakken weet! Ook heb je:

  • Een afgeronde Hbo-opleiding (bij voorkeur richting bouwkunde, civiele techniek of projectmanagement)
  • Aantoonbare ervaring met het leiden van grote, complexe projecten en het managen van diverse stakeholders;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen de gemeentelijke of publieke sector.

Maak jij het mogelijk
Zet je talent in en ontwikkel jezelf bij de gemeente Noord-Beveland. Solliciteer op deze functie van (senior) projectleider bouw. Dat doe je natuurlijk zo snel mogelijk, maar vóór 4 november. Sollicitaties worden alleen in behandeling genomen welke binnen zijn gekomen via de sollicitatiebutton. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdagochtend 19 november.

Eerst meer informatie over de vacature? Bel of mail met Jos Krijger via 06-12506403 of j.krijger@noord-beveland.nl. Voor vragen over de procedure bel of mail je met Danijela Santrac via 06-28101431 of d.santrac@grdebevelanden.nl.