Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Lelie zorggroep

Laagewei 7

4464AK Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8176

3009AD Rotterdam

Nederland


Contactpersoon:

0900 22 44 777



www.leliezorggroep.nl

Vacaturenummer:

V202410170039

Solliciteer

Regioadviseur hulp bij het huishouden en ambulante hulpverlening Zeeland

Lelie zorggroep - Goes

Einddatum: maandag 16 december 2024

Wat ga je doen (en wat niet)?

Iemand die Zeeland kent als zijn/haar broekzak en klaar is voor een frisse uitdaging binnen de zorg? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij Lelie Zorggroep zijn we op zoek naar een enthousiaste doorpakker die onze teams in de huishoudelijke hulp (HBH) en intensieve ambulante hulpverlening (IAH) wil ondersteunen en adviseren. Klinkt dit als jouw ideale baan? Lees dan snel verder!
Als regioadviseur sta je midden in de zorg van Zeeland, klaar om elk team met jouw expertise naar nieuwe hoogtes te tillen. Van het schrijven van projectplannen tot het geven van gouden adviezen over de uitvoering, jij draait je hand er niet voor om. Geen dag is hetzelfde: je coördineert projecten, werkt nauw samen met de teamcoördinatoren, én bedenkt slimme marketingstrategieën (ja, ook dat!) die ervoor zorgen dat Lelie Zorggroep samen met haar partners overal bekendstaat als dé zorgpartner(s) in de regio.
Als jij niet vies bent van stakeholder-overleg, beleidssessies en af en toe een goed Zeeuws visje, dan zijn we al halverwege. Ben je ook nog eens een kei in coaching en hou je ervan om teams te ondersteunen? Dan ben je misschien wel dé verbinder die we zoeken

Dit ben jij (en stiekem hopen wij dit ook):

  • HBO-diploma in een relevant vakgebied? Check!
  • Kennis van organisatieprocessen, gezondheidszorg, beleid... en anders duik je erin (je bent tenslotte een doorzetter).
  • Coachende superkracht: jij weet mensen mee te nemen in jouw visie en ze te enthousiasmeren.
  • Het vermogen om snel te schakelen tussen strategisch denken en praktische uitvoering.
  • Je signaleert trends en veranderingen sneller dan een bliksemschicht boven de Zeelandbrug.

Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Wat bieden wij?

  • Je werkt in een hecht team met enthousiaste collega’s.
  • Je werkt in een regio die volop in beweging is met enthousiaste collega’s die graag samen met jou het verschil willen maken.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 55 (min. €3.504,41 - max. €5.029,15) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering.
  • We starten met een tijdelijk contract, zo kunnen we samen kijken of deze plek ook echt iets voor je is. Als dat zo is, dan zetten we je contract om naar een vast contract. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.
  • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.

 

 

We kijken uit naar je sollicitatie!

Zie jij jezelf al aan de slag gaan in deze dynamische rol? Aarzel dan niet en solliciteer! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Danielle van Belzen via 06 21 23 82 25.

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar 010 251 01 11, app naar 06 83 91 17 32 of mail naar werving@leliezorggroep.nl

Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk locatie