Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Lelie zorggroep

Laagewei 7

4464AK Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8176

3009AD Rotterdam

Nederland


Contactpersoon:

0900 22 44 777



www.leliezorggroep.nl

Vacaturenummer:

V202410170038

Solliciteer

Regioadviseur verpleging en verzorging Zeeland

Lelie zorggroep - Goes

Einddatum: maandag 16 december 2024

Dit ga je doen

Ben jij een echte zorgheld, die het aandurft om met beide voeten stevig in de Zeeuwse klei te staan? Kun je schakelen tussen advies geven, beleid schrijven en ondertussen de teamcoördinatoren binnen de verpleging en verzorging (V&V) een flinke dosis inspiratie meegeven? Dan is deze baan bij Lelie Zorggroep op jouw lijf geschreven!

Je wordt dé rechterhand van onze teams binnen de V&V-sector. Jij bent de adviseur die coördinatoren laat schitteren en teams een vliegende start geeft. Of het nu gaat om een beleidsplan of een pittige discussie over kwaliteitsverbetering – jij staat stevig in je schoenen en komt met praktische oplossingen.
Niet alleen werk je nauw samen met je collega's binnen V&V, maar je vormt ook een dynamisch duo met de regioadviseur Hulp bij Huishouden en Intensieve Ambulante Hulpverlening om Zeeland verder op de kaart te zetten als zorgregio. Samen zorgen jullie voor een naadloze aanpak van projecten, waarbij jij als verbinder van ideeën, mensen en beleid fungeert.
Coachen, ondersteunen, adviseren en af en toe een potje brainstormen – dat is jouw dagelijkse kost.

Wat vragen wij?

  • HBO-diploma in je zak? Top! Ruime werkervaring? Nog beter!
  • Kennis van gezondheidszorg en organisatieprocessen. En heb je dat nog niet voldoende? Geen probleem, je duikt erin en komt er sterker uit.
  • Je hebt sociale skills, het stimuleren en coachen van anderen zit in jouw DNA.
  • Strategisch denker én praktisch doener. Je schakelt moeiteloos tussen beleid en de dagelijkse gang van zaken.
  • Verbinder pur sang. Zowel intern als extern weet jij de juiste mensen en ideeën bij elkaar te brengen.

Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

 

Wat bieden wij?

  • Je werkt in een hecht team met enthousiaste collega’s.
  • Je werkt in een regio die volop in beweging is met enthousiaste collega’s die graag samen met jou het verschil willen maken.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 55 (min. €3.504,41 - max. €5.029,15) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering.
  • We starten met een tijdelijk contract, zo kunnen we samen kijken of deze plek ook echt iets voor je is. Als dat zo is, dan zetten we je contract om naar een vast contract. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.
  • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.

 

We kijken uit naar je sollicitatie!

Zie jij jezelf al rondtoeren door Zeeland om het verschil te maken binnen V&V? Aarzel dan niet langer en solliciteer! Voor meer info kun je contact opnemen met Danielle van Belzen via 06 21 23 82 25.

 
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar 010 251 01 11, app naar 06 83 91 17 32 of mail naar werving@leliezorggroep.nl

Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk locatie