Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Kinderopvang Walcheren KOW

Buitenhove 161

4337 HG Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 7035

4330 GA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling P&O

0118-614532



www.kinderopvangwalcheren.nl

Vacaturenummer:

V202410170037

Solliciteer

Medewerker technische dienst

Kinderopvang Walcheren KOW - Buitenhove 161 4337HG Middelburg

Einddatum: donderdag 07 november 2024

 

Kinderopvang Walcheren is op zoek naar een:

Medewerker technische dienst

24-32 uur per week


Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling en groei van KOW? Dan is deze baan iets voor jou!

Kinderen de best mogelijke start geven voor de toekomst; dat is wat Kinderopvang Walcheren drijft. Want mooie kinderjaren gaan een leven lang mee. Iedere dag zet Kinderopvang Walcheren zich in om een veilige, vertrouwde en prettige plek voor kinderen en medewerkers te creëren. Dit doen wij met ongeveer 450 gepassioneerde medewerkers verdeeld over 60 locaties op Walcheren.

Om bovenstaande ambitie waar te maken, moet alles op-en-top in orde zijn. Ook het onderhoud van onze ruim 60 opvanglocaties, de inventaris, onze materialen en ons gereedschap. Wij zijn daarom op zoek naar een handige, allround medewerker voor onze technische dienst, die ervoor zorgt dat alles op onze locaties veilig en zorgeloos werkt. Een alleskunner met twee rechterhanden, die stevig in zijn schoenen staat. Jij kunt onder druk prioriteiten stellen en je hoofd tegelijkertijd koel houden.

Wat ga je doen?
Ben jij die handige en enthousiaste technicus die samen met ons wil bouwen aan een veilige en leuke speelomgeving voor onze kinderen. Heb je ervaring in een vergelijkbare functie? Dat kan bij een kinderopvang, zorginstelling, woningcorporatie of aannemer zijn. We vinden het belangrijk dat je oplossingsgericht, zelfstandig en flexibel bent. Samen met je collega van de technische dienst zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.

We zoeken een enthousiaste collega die ervoor zorgt dat onze locaties er altijd tiptop uitzien en veilig zijn voor onze kinderen. Jij zorgt dat alles blijft draaien en iedereen zorgeloos kan spelen en werken!

  • Je zorgt ervoor dat onze gebouwen, spullen en speeltoestellen in topconditie blijven.

  • Je pakt technische problemen aan en voert loodgieterswerk uit als dat nodig is.

  • Je houdt je ogen open voor problemen en onveilige situaties en lost deze snel op.

Jij bent een belangrijk onderdeel van ons huisvesting & facilitair team, waar je samenwerkt met jouw collega van de technische dienst. Daarnaast houd je regelmatig de staat van onze locaties in de gaten en rapporteer je hierover aan de coördinator Facilitair & TD. Het team wordt aangestuurd door de manager bedrijfsvoering.

Wat breng je mee?
Je hebt ervaring in een soortgelijke functie opgedaan. Bij voorkeur in het onderhoud bij een andere kinderopvangorganisatie of bij een zorginstelling, woningcorporatie of aannemer. Je bent oplossingsgericht, zelfstandig en flexibel. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel om samen met je collega van de technische dienst te bouwen aan een veilige en inspirerende speel- en leeromgeving voor de kinderen.

  • Als medewerker technische dienst breng je verder de volgende kwaliteiten en competenties mee:

  • Je hebt een goede fysieke conditie, omdat je met regelmaat moet tillen en sjouwen. Je hebt ook zeker geen hoogtevrees.

  • Je kunt goed communiceren en werken met anderen.

  • Je bent servicegericht en flexibel.

  • Je kunt zowel alleen als in een team goed functioneren.

  • Je beschikt over rijbewijs B.

Wat bieden wij?

  • Uitdaging en vrijheid; Je hebt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief in een organisatie die volop in beweging is.

  • Groei; een veelzijdige functie met de mogelijkheid om te ontwikkelen als professional.

  • Dienstverband; Per direct een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor één jaar, met perspectief op een vast dienstverband.

  • Salaris; Een salaris gebaseerd op schaal 5 van de CAO Kinderopvang, minimaal € 2.456,- en maximaal € 3.292,- op basis van 36 uur per week.

  • Handigheden om je werk makkelijker te maken; Een werkmobiel en auto onder werktijd in bruikleen;

  • Tegemoetkoming in reiskosten;

  • Uiteraard 8% vakantiegeld en 4% eindejaarsuitering;

  • Kinderopvang Walcheren biedt verder een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden;

Ben je geïnteresseerd?
Als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende functie horen we het graag. Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Uiterste sollicitatiedatum: 7 november 2024

Goed om te weten: de eerste gesprekken zijn gepland in week 46.

Liever eerst wat meer informatie? Dat kan ook. Hiervoor kun je terecht bij Ingeborgh Bouman - Brekelmans, coördinator huisvesting & facilitair, via 06 34163895 of via email ingeborghbrekelmans@skow.nl

Bekijk locatie