Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Consultancy, Advies

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren



Contactgegevens

Bezoekadres:

Provincie Zeeland

Provinciehuis

Abdij 6 Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team P&O provincie Zeeland

0118-631011



www.zeeland.nl

Vacaturenummer:

V202410170030

Solliciteer

Adviseur Control

Provincie Zeeland

Einddatum: vrijdag 01 november 2024

We zijn op zoek naar een enthousiaste Adviseur Control die ons helpt om verder in control te komen en maatschappelijke opgaven effectief en efficiënt aan te pakken. 

Jouw rol 

Als Adviseur Control lever je een bijdrage aan de verbetering van onze processen, sturing en besluitvorming. Je houdt je bezig met brede control vraagstukken en zet je actief in voor interne beheersing, procesoptimalisatie en risicomanagement. Dit zijn enkele van je taken: 

  • Onderzoek en advies: Je bent uitvoerend betrokken bij onderzoeken naar doelmatigheid en doeltreffendheid en adviseert over maatregelen voor verbetering. 
  • Projectbeheersing: Je geeft advies over de beheersing van grote projecten binnen de provincie. 
  • Leer- en verbeteragenda: Je bewaakt actief de voortgang van acties uit het Verbeterregister en rapporteert hierover aan het management. 
  • Controles uitvoeren: Je voert samen met collega’s verbijzonderde interne controles uit en begeleidt de interim controle door de externe accountant. 


Binnen de provincie is de afdeling Control onafhankelijk gepositioneerd en rechtstreeks onder de provinciesecretaris geplaatst. Je werkt samen met een gedreven team van collega’s onder leiding van de concerncontroller. 
 

Wie ben jij?

We zoeken een betrokken en analytische professional die graag samenwerkt en positief kritisch is. Je brengt het volgende mee: 

  • Bij voorkeur een afgeronde WO-opleiding in Finance & Control, Accountancy, Economie of Bedrijfskunde. 
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring en kennis van internal controls, ao/ic, risico- en procesmanagement. 
  • Ervaring met het opzetten van complexe onderzoeksopdrachten is een pre, net als kennis van de overheid. 
  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. 
  • Het vermogen om verantwoordelijkheid te nemen, te plannen en te organiseren. 


Een dosis humor en het vermogen om luchtigheid te brengen in je werk maken je de ideale aanvulling op ons team! 
 

Wat bieden wij jou?

Werken bij Provincie Zeeland betekent werken in een veelzijdige en maatschappelijke organisatie. Je krijgt de kans om te leren en te groeien in een professionele omgeving waar jouw inbreng echt telt. Naast een uitdagende functie bieden we goede arbeidsvoorwaarden en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Bovendien krijg je een Persoonlijk Budget voor Duurzame Inzetbaarheid van € 6.000,00 per 5 jaar, dat je volledig in kunt zetten om jezelf persoonlijk en/of professioneel te ontwikkelen.  

Daarnaast mag je rekenen op:  

  • een bruto maandsalaris tussen de € 3.644,00 en € 5.133,00 (schaal 10, cao Provincies) bij een fulltime dienstverband;  
  • een dienstverband voor 36 uur per week; 
  • een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd; 
  • een Individueel Keuze Budget van 22,37% van je salaris; 
  • korting op je sportabonnement. 

 

In je element bij de Provincie Zeeland

Wil jij werken op een plek waar je écht in je element bent? Bij de Provincie Zeeland krijg je die kans! Vind je het leuk om bestuurders te adviseren of denk je liever na over oplossingen, bij ons draag je bij aan projecten die de regio versterken. Van het onderhouden van wegen tot het ondersteunen van culturele activiteiten, we werken samen aan een levendig Zeeland. Door weer en wind en met de voeten in de klei.  
  
We zoeken collega’s die samen met ons de uitdagingen aangaan en de toekomst van Zeeland willen vormgeven. We bieden een werkomgeving waar iedereen zich welkom voelt. Een omgeving waar we onze ervaring, kennis, talenten, ideeën, cultuur en achtergronden met elkaar delen.  
  
Kom ook in je element en ontdek de mogelijkheden bij de Provincie Zeeland! 
  
Spreekt deze functie jou aan? Solliciteer dan nu en draag bij aan een wendbare en toekomstbestendige Provincie Zeeland! Wij kijken uit naar jouw reactie 

Voor inhoudelijke vragen over deze rol kun je contact opnemen met Bernadette Klarenaar, waarnemend concerncontroller, telefoon: +31 6 28904137, email: bjch.klarenaar@zeeland.nl. 
  
Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Reinier Wondergem, Corporate Recruiter via recruitment@zeeland.nl 

De vacature staat zowel intern als extern open. Bij een geschikte interne kandidaat beëindigen we de externe procedure. Je kunt reageren op deze vacature tot en met 1 november 2024. De gesprekken vinden plaats op 8 november 2024. 

 

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.