Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

HR, Training, Opleiding


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Kibeo

Stationspark 2

4462 DZ Goes

Nederland


Postadres:

Stationspark 2

4462 DZ Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Malou Stam

0113-760252



www.kibeo.nl

Vacaturenummer:

V202410170022

Solliciteer

Coördinator Verzuim en Preventie

Kibeo - Kibeo Servicekantoor Goes

Einddatum: zondag 10 november 2024

Ben jij een expert op het gebied van verzuim en re-integratie én heb je een passie voor het begeleiden en motiveren van medewerkersTer uitbreiding van ons team Verzuim en Preventie zoeken we een gedreven coördinator Verzuim en Preventie die ook de rol van verzuimadviseur op zich neemt. In deze veelzijdige functie ben je een cruciale schakel binnen Kibeo en draag je bij aan de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. 

 

Over de functie

Coördinator Verzuim en Preventie
Als coördinator Verzuim en Preventie bij Kibeo ben je verantwoordelijk voor het aansturen van je team. Het team bestaat uit verzuimadviseurs, een medewerker verzuimadministratie, verzuimdeskmedewerkers en ergocoaches. Voor deze collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt. Je begeleid en motiveert hen en stimuleert de samenwerking. Tijdens de dagstart bespreken jij en je team de prioriteiten van die dag. Ook houd je je bezig met het opstellen van planningen, zoals roosters, verlofplanningen, werkoverleggen en voer je jaarlijks individuele doelstellinggesprekken met alle medewerkers uit je team.  

Daarnaast interpreteer en analyseer je (verzuim)data uit onze BI-tool en maak je inzichtelijke rapportages. Deze rapportages spelen een essentiële rol in het bijsturen van het team en het informeren van het Management Team (MT) en de managers. Door middel van gedetailleerde analyses van de cijfers, lever je waardevolle inzichten die bijdragen aan strategische beslissingen en verbeteringen binnen de organisatie. Je werkt volgens de PDCA-cyclus (plan, do, check, act) en stelt concrete actieplannen op voor verbetering van processen. 

Verzuimadviseur
Naast het coördineren, werk je ook als verzuimadviseur. Je bent in deze rol de specialist in verzuimbegeleiding en de schakel tussen Kibeo en externe deskundigen, zoals bijvoorbeeld bedrijfsartsen. Je hebt uitgebreide kennis van de Wet Verbetering Poortwachter en alles op het gebied van verzuim en re-integratie. Vanuit deze kennis adviseer je collega’s en voer je gesprekken omtrent verzuim met zowel de zieke medewerkers als hun leidinggevenden. Je richt je op preventie, frequent en langdurig verzuim en zorgt ervoor dat verzuimdossiers inhoudelijk juist en volledig zijn. Je geeft zowel gevraagd als ongevraagd advies over verzuim en inzetbaarheid, gericht op korte termijn oplossingen en lange termijn duurzame oplossingen. Je begeleidt medewerkers tijdens hun hersteltraject en creëert met creatieve oplossingen succesvolle re-integratietrajecten. Daarnaast denk je actief mee over de verzuimprocessen binnen de organisatie. 

 

Kibeo als organisatie

Kibeo is een organisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen en medewerkers. We bieden kinderen de kans om zich te ontwikkelen binnen een uitdagende en stimulerende omgeving. Het doel van Kibeo? Kinderen laten opgroeien tot gezonde, sociale en verantwoordelijke jongvolwassenen. Naast de ontwikkeling van kinderen, vinden we ook de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk. Daarom is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Als waardering voor je harde werk en inzet verrassen we je regelmatig met iets leuks.

 

Over het Servicekantoor

Vaak werk je op het servicekantoor in Goes en andere keren ga je naar één van de vestigingen. Op het servicekantoor werken de verschillende clusters samen om het mogelijk te maken dat de pedagogisch medewerkers hun werk (goed) kunnen doen. Samen met diverse collega’s vorm jij het team Verzuim en Preventie.   

 

Dit ben jij

  • Hbo-diploma in de richting van HRM of een vergelijkbare opleiding 
  • Minimaal 1,5 jaar ervaring als verzuimspecialist, verzuimadviseur of casemanager 
  • Gecertificeerd als casemanager (CROV) 
  • Je hebt ervaring met het verzamelen, analyseren en interpreteren van data, bij voorkeur verzuimdata 
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden om complexe data en analyses helder over te brengen aan verschillende belanghebbenden 
  • Je hebt ervaring in de documentatie van verzuimdossiers en het gebruik van verzuimregistratiesystemen, waaronder AFAS 
  • Je hebt kennis van de wettelijke en organisatorische aspecten van verzuim en bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. 
 
 

Dit krijg je van ons

  • Salaris volgens cao Kinderopvang tussen € 3.450 en € 4.705 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 9 per november 2024, inschaling op basis van ervaring en diploma’s) 
  • Een 1-jarig contract en bij goed functioneren volgt een vaste aanstelling 
  • Een telefoon en laptop van de zaak 
  • Een baan waar je blij van wordt 
  • Een vooruitstrevende organisatie; Kibeo is altijd op zoek naar verbetering 
  • Ruimte voor persoonlijke inbreng 
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met Kibeo Academie Online en jaarlijkse cursussen en trainingen 
  • Reiskostenvergoeding (€ 0,25 cent per kilometer), tunnelkostenvergoeding en tegemoetkoming ziektekostenverzekering 
  • Eindejaarsuitkering en tussendoor leuke presentjes! 

Bekijk locatie