Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

Geen


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn

Onderwijs


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Onderzoek, Wetenschap

Overig


Dienstverband:

Vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Stichting Lentekind

Beneluxlaan 16

4334 GJ Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Judith Thiesen

+31(0)6 26 98 55 30



www.stichtinglentekind.nl/

Vacaturenummer:

V202410170016

Solliciteer

Pedagogisch Hulpverlener Zorgklas

Stichting Lentekind - Klimopschool

Einddatum: woensdag 30 oktober 2024

Vanwege het vertrek van één van onze collega's zoeken Mariëlle en Marjolein uitbreiding van het team van de Zorgklas. In deze functie ben je werkzaam in het team van de Zorgklas welke is gevestigd in de Klimopschool. Het is onze intentie dat een kind tijdelijk van enkele maanden tot maximaal twee jaar in de zorgklas is, met als doel de overstap naar onderwijs te vergemakkelijken of, indien nodig, te bekijken of een zorgplek beter past. In de zorgklas zijn maximaal 7 kinderen aanwezig. We zoeken iemand die voor vier of vijf dagen beschikbaar is. In de schoolvakanties ben je vrij. 

Jouw functie

Je werkdag begint om 8:00 uur, om 8:15 uur komen de kinderen en starten we de dag volgens het gestructureerde dagprogramma. Hierbij is ruimte voor spelen, bewegen en leren en werk je individueel en groepsgewijs samen met je collega aan de doelen van de kinderen. Deze doelen zijn in samenwerking met ouders en andere betrokkenen rondom het kind opgesteld. Om 14.00 uur gaan de kinderen weer naar huis.

Een dagdeel per week is er een leerkracht vanuit de Klimopschool betrokken. Zij kijkt bij elk kind onderwijs gericht mee. De leerkracht kijkt in de klas mee tijdens werkmomenten, maar ook na kindtijd hebben we tweewekelijks overleg over de (onderwijs)doelen van ieder kind.

Wanneer de kinderen naar huis zijn heb je de tijd om o.a. het lokaal op te ruimen, te rapporteren, een thema voor te bereiden, de dag door te nemen met je collega’s of te vergaderen.

Als pedagogisch hulpverlener ben je persoonlijk begeleider van 1 tot 3 kinderen. Vanuit deze rol ben je contactpersoon van de ouders en andere betrokken partijen rondom het kind (denk hierbij aan logopedist, oefentherapeut, of andere hulpverlening instanties) en houdt je het team op de hoogte over de afspraken rondom het kind. Je schrijft het ontwikkelingsplan, de tussentijdse evaluaties, zorgt dat het dossier op orde is en stemt af met alle disciplines.

Ouders voelen zich gesteund en gehoord, want bij jou zijn hun kinderen in goede handen. Collega’s kunnen op je rekenen, want je bent niet alleen professioneel, maar ook een betrokken en sociale collega. Je werkt in een zelf organiserend team, wat bestaat uit 3 pedagogisch hulpverleners waarbij een orthopedagoog en teamleider ook betrokken zijn.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Social Work (of SPH) of pedagogiek
  • Je hebt een SKJ of bent bereid om deze registratie in orde te maken
  • Je hebt ervaring en affiniteit binnen het (speciaal) onderwijs én binnen de gehandicaptenzorg/jeugdzorg. Heb je 1 van beiden? Dan kan je zeker ook solliciteren
  • Een collega die moeilijk verstaanbaar gedrag ziet als een uitdaging en kijkt vanuit mogelijkheden
  • Sterke contactuele en communicatieve vaardigheden in het contact met ouders en andere betrokken partijen
  • Een stressbestendige collega die flexibel kan omgaan met een dynamische setting

Wat heeft Lentekind jou te bieden?

  • Een contract voor 4 of 5 dagen per week (je werkt 32 tot 40 uur maar bent alle schoolvakanties vrij), voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband
  • Salariëring in FWG 45, min. € 2.821,- en max. € 3.938,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek 
  • Naast 8% vakantiegeld ook een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een werkkostenregeling met o.a. een fietsplan
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform de Cao gehandicaptenzorg
  • Een kleinschalige werkomgeving waarin je veel ruimte krijgt voor je vak

Bekijk locatie