Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Walcheren


Salaris indicatie:

€2700 - €3831



Contactgegevens

Adres:

Gemeente Vlissingen

Paul Krugerstraat 1

4382 MA Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 3000

4380 GV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

HR Afdeling

0118 - 48 70 00



www.vlissingen.nl

Vacaturenummer:

V202410170007

Solliciteer

Financieel Administratief Medewerker (1 fte)

Gemeente Vlissingen - Stadhuis Vlissingen

Einddatum: maandag 04 november 2024

Houd jij de financiën in balans? Groei met ons mee!

 Het team Financiën & Control is onderdeel van de directie Bedrijfsvoering en Dienstverlening en houdt zich bezig met vraagstukken binnen deze taakvelden. Het team bestaat uit circa 30 medewerkers, variërend van medewerkers financiële administratie, functioneel beheerders, beleidsmedewerkers planning en control tot financieel adviseurs verdeeld over advies en de financiële administratie. Voor de financiële administratie, waar circa 10 medewerkers werkzaam zijn, zoeken wij een financieel administratief medewerker.

Dit ga je doen
Als financieel administratief medewerker ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het verzorgen van een kwalitatief juiste en tijdige financiële administratie volgens Besluit, Begroting en Verantwoording (BBV) en fiscale regelingen. Daarnaast beheer je de crediteuren en debiteuren, registreer je inkomende- en uitgaande facturen, stel je conceptfacturen op aan de hand van de jaarkalender en verzorg je betalingen na goedkeuring door de budgethouder.

Verder controleer je de kwaliteit van de registraties, door inkomende en uitgaande facturen na te gaan op kwaliteit en volledigheid. Geconstateerde fouten leg je terug bij de budgethouder. Je voert de Werkkostregeling (WKR) uit door te boeken, controleren en af te stemmen met de budgethouders en HR (beleid). Daarnaast draag je bij aan het jaarwerk/balansdossier; door het beheer van tussenrekeningen en diverse balansposten.

Tot slot stel je financiële rapporten en overzichten op, bijvoorbeeld ten behoeve van de maandafsluiting en een totaal rapportage voor de jaarrekening/account.

Dit neem je mee

  • Je hebt een mbo-diploma niveau 4 in de financiële richting;
  • Je denkt graag mee in oplossingen om tot het gewenste resultaat te komen en bent communicatief vaardig in woord en geschrift;
  • Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen werkzaamheden;
  • Je bent opbouwend kritisch en staat stevig in je schoenen. Hierbij heb je een ‘no-nonsense’ houding;
  • Kennis van financiële applicaties zoals Unit4 Financials (Coda), Crescendo, Proactis en Excel is een pré. Hetzelfde geldt voor ervaring met overheidsfinanciën.

Dit bieden wij

  • Een dienstverband van 1 fte, dit is 36 uur per week.
  • Een salaris van maximaal € 3.831 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 7, salaristabel per 1 oktober 2024). Op termijn is een salaris van maximaal € 4.297 in de uitloopschaal bereikbaar op basis van het functioneren.
  • Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor één jaar. Bij goed functioneren, zetten we na dit jaar het contract om in een vast dienstverband.
  • Je bouwt een individueel keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd, korting op je sportabonnement of de aanschaf van een fiets.
  • Je werktijden deel je zelf in met veel flexibiliteit, want een 9 tot 5-baan hoeft niet voor iedereen te werken. En voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Hiervoor stellen we jaarlijks een budget beschikbaar.
  • Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden. We werken bij de gemeente hybride, dat betekent een deel van de tijd thuis en een deel op kantoor.

 

Spreekt deze functie jou aan, maar heb je nog niet de volledige achtergrond die we zoeken? Heb je wel de juiste intrinsieke motivatie en energie en ben je bereid om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ontvangen we ook heel graag jouw sollicitatie!

Solliciteer
Geef je carrière Vlissings karakter en solliciteer vóór maandag 4 november 2024 via de solliciteer button.

Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Patrick Poortvliet, teamleider F&C (telefoonnummer 06-23863009). Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met Mirjam Hendrikse, HR adviseur (telefoonnummer 06-21197338).

Planning
Gesprekken zijn gepland op donderdag  7 november 2024 (in de middag). Handig om vast rekening mee te houden in je agenda.

Acquisitie naar aanleiding van deze plaatsing wordt niet op prijs gesteld.

 

Bekijk locatie