Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Marketing, PR, Communicatie


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Amarijn

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team Recruitment Amarijn

0118-684000



www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202410160041

Solliciteer

Communicatieadviseur

Amarijn - Amarijn

Einddatum: maandag 04 november 2024

Wij zoeken per 6 januari 2025 een enthousiaste communicatieadviseur ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof gaat. Vanaf ons sfeervolle kantoor in het bruisende centrum van Middelburg, werk je aan de communicatie van Amarijn. Je bent omringd door historische gebouwen en gezellige winkels. Het is een vacature voor 32 tot 36 uur per week, waarbij de werkdagen in overleg zijn.

Amarijn is een eigentijdse, innovatieve (ouderen)zorgorganisatie en kenmerkt zich door haar frisse stijl, informele sfeer en professionaliteit. Je maakt deel uit van ons hechte communicatie team, bestaande uit drie communicatieadviseurs en één communicatiemedewerker. Samen draag je bij aan het behalen van organisatie- en communicatiedoelen. Dat doen we met ons team voor heel de organisatie, die bestaat uit meer dan 23 locaties en zorg aan huis verspreid over Walcheren.

 

Wat ga je doen?
Als communicatieadviseur begrijp je als geen ander wat de kracht van communicatie is. Je levert samen met je directe collega's je bijdrage aan zowel de interne als de externe communicatie, projectcommunicatie en het positioneren van de gefuseerde organisatie in de omgeving.

  • Je adviseert en ondersteunt het management en collega's proactief bij communicatievraagstukken, waarbij je inzet op een communicatieve organisatie.
  • Je bent in staat om complexe onderwerpen om te zetten in een helder advies en aanpak met sterke kernboodschappen en begrijpelijke teksten.
  • Je bedenkt en ontwikkelt passende communicatiemiddelen voor verschillende doelgroepen.
  • Je beheert en onderhoudt diverse (digitale) media, zoals de website en het intranet.
  • Je krijgt de kans om je kennis en creativiteit te laten zien in verschillende (deel)projecten om te groeien in jouw rol.

 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een creatieve collega die snel weet te schakelen tussen de diverse vraagstukken en onderwerpen. Jouw ‘antenne’ zorgt ervoor dat je goed weet wat er binnen de organisatie speelt. Met jouw vlotte pen weet je dat ook te vertalen tot de kern. We zoeken iemand met minimaal HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur met een afgeronde opleiding Communicatie of in een soortgelijk vakgebied. Je hebt enige ervaring, bent daadkrachtig en hebt hart voor mensen en de zorg. Met uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden ben je een verbindende factor binnen de organisatie. Samenwerken met teamleden, projectleiders, beleidsmedewerkers en leidinggevenden is voor jou vanzelfsprekend. Met de grote mate van vrijheid en zelfstandigheid die je bij ons krijgt, weet jij wel raad.

Spreken deze werkzaamheden jou aan? Dan maken we graag kennis!

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende en afwisselende baan die veel mogelijkheden en vrijheid biedt;
  • Je bent onderdeel van een gezellig team aan adviseurs en medewerkers;
  • Een dienstverband van minimaal 32 uur;
  • Een aanstelling voor de periode van 6 januari 2025 tot en met 31 juli 2025 (gedurende zwangerschapsverlof);
  • Een bruto maandsalaris van maximaal €5.029,15 op fulltime basis 36 uur.
  • Afhankelijk van je werkervaring;
  • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire voorwaarden, waaronder vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • Een zeer actieve personeelsvereniging en een gratis voordeelpas waarmee je korting krijgt bij ruim 150 lokale ondernemers;
  • Een werkplek in de Breestraat in hartje Middelburg en de mogelijkheid om thuis te werken.

 

Kom jij bij ons thuis?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Esther Bom, bereikbaar op 0610081041. Stuur ons je sollicitatie voor uiterlijk 3 november.

 

 

Bekijk locatie