Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel



Contactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800



www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202410160040

Solliciteer

Administratief medewerker Sales

Randstad - RITTHEM

Einddatum: vrijdag 15 november 2024

Functieomschrijving

Ben je een ervaren administratief medewerker die graag een cruciale rol vervult binnen een professionele organisatie? In de functie van Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van klantcontacten en het waarborgen van een foutloze administratie.

Zie je jezelf al helemaal in deze functie? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
  • Uurloon tussen de 17,86 en 20,57 euro;
  • Meteen een jaarcontract;
  • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden;
  • Trainings- en opleidingsmogelijkheden;
  • Een baan met een mooi toekomstperspectief.
wie ben jij

In jouw rol zorg je ervoor dat alles op administratief gebied soepel verloopt. Je kan nauw samenwerken met de accountmanagers en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van klantcontacten. Je bent goed in het beheren van klant- en orderspecificaties in het ERP-systeem, zodat alle betrokken afdelingen goed zijn geïnformeerd. Je houdt klanten op de hoogte van wijzigingen in hun orders en zorgt ervoor dat de logistieke gegevens correct worden verwerkt. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alles in orde is!

Verder beschik je over:

  • Je beschikt minimaal over een MBO4/HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie, ervaring in een productie en/of logistieke omgeving is een pré;
  • Je hebt kennis van INCO terms;
  • Je hebt ervaring met ERP-systemen;
  • Je beschikt over goede kennis van MS-Office;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
wat ga je doen

In de functie van Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor verschillende belangrijke taken die bijdragen aan een soepel verloop van de werkzaamheden. Je houdt je bezig met het onderhouden van klantcontacten en fungeert als schakel tussen de klanten en het salesteam. Je registreert klant- en orderinformatie in het ERP-systeem, zodat alle afdelingen goed geïnformeerd zijn. Daarnaast zorg je ervoor dat klanten op de hoogte blijven van hun orderstatus en eventuele wijzigingen. Het verwerken van logistieke gegevens en het aanleveren van rapportages hoort ook bij jouw taken. Kortom, jouw werk is essentieel voor het waarborgen van een hoge service en kwaliteit binnen de organisatie.

waar ga je werken

Wat de werkgever uniek maakt, is de collegiale sfeer en de oprechte interesse die ze in elkaar hebben. Bij de organisatie is teamwork niet zomaar een woord; ze organiseren regelmatig gezellige activiteiten om de band tussen collega's te versterken.

sollicitatie

Klinkt dit als de nieuwe uitdaging waar je naar zoekt? Ik hoor dan graag meer van je. Solliciteer snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bekijk locatie