Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Functiesoort:

Logistiek, Transport


Dienstverband:

Vast


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800



www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202410160036

Solliciteer

Logistiek Heftruckchauffeur

Randstad - MIDDELBURG

Einddatum: vrijdag 15 november 2024

Functieomschrijving

Stel je voor dat je een essentiële rol speelt in een soepel draaiend logistiek proces. Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het orderpicken, het zorgvuldig laden en lossen van vracht, en het beheren van voorraad. Heb je ervaring met het besturen van een heftruck? Ben je nauwkeurig en fysiek in staat om de handen uit de mouwen te steken?

Dan is deze functie voor jou!

wat bieden wij jou
  • Uurloon van 15 euro;
  • Mogelijkheid tot vast contract bij de werkgever;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Variërende werkzaamheden met veel eigen inbreng;
  • Leuke organisatie met hecht teamverband.
wie ben jij

Om succesvol te zijn in deze rol, is het belangrijk dat je een goede ervaring hebt met orderpicken en het bedienen van een heftruck. Daarnaast verwachten we dat je goed kunt communiceren in het Nederlands. Je moet ook in staat zijn om fysiek werk te verrichten, zoals het tillen van zakken koffiebonen en het vullen van pallets. Nauwkeurigheid is essentieel; je zorgt ervoor dat alle producten correct worden verwerkt en dat de voorraad goed op orde blijft.

wat ga je doen

In deze rol ga je aan de slag met diverse taken, waaronder het orderpicken van producten en het zorgvuldig laden en lossen van vracht. Je zult werken met zakken koffiebonen, pallets vullen, en volle pallets stapelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afnemen van monsters en het goed communiceren met je collega’s over de voortgang van de werkzaamheden. Je speelt een cruciale rol in het logistieke proces, waarbij je ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en op tijd wordt afgeleverd.

waar ga je werken

Wat dit bedrijf echt bijzonder maakt, is de hechte en betrokken sfeer. Hier sta je er nooit alleen voor; collega’s ondersteunen elkaar en werken echt als een team. Iedereen kent elkaar bij naam, en er wordt niet alleen gewerkt, maar ook gelachen. Er wordt veel belang gehecht aan jouw welzijn en persoonlijke groei, en dat merk je in de manier waarop er naar elkaar wordt omgekeken.

sollicitatie

Klinkt dit als de nieuwe uitdaging waar je naar zoekt? Ik hoor dan graag meer van je. Solliciteer snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bekijk locatie