Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel


Dienstverband:

Vast


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800



www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202410160035

Solliciteer

Allround Administratief Medewerker Export

Randstad - MIDDELBURG

Einddatum: vrijdag 15 november 2024

Functieomschrijving

Ben je een administratieve duizendpoot die graag in een afwisselende en uitdagende functie werkt? Krijg je energie van het regelen van verschillende soorten documenten en het snel schakelen tussen diverse klantaanvragen? En wil je deel uitmaken van een hecht team waar samenwerking en persoonlijke aandacht centraal staan?

Dan is deze functie van Administratief Medewerker precies wat je zoekt!

wat bieden wij jou
  • Uurloon vanaf 17,31 euro per uur;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Veel doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Kans op vast contract bij werkgever.
wie ben jij

Stel je voor dat je een sleutelrol speelt binnen een organisatie waar geen dag hetzelfde is. Als administratief medewerker houd je je bezig met uiteenlopende, uitdagende werkzaamheden: van het opstellen van exportdocumenten en het regelen van productcertificaten tot het verwerken van specifieke, maatwerk klantaanvragen. Je schakelt snel tussen diverse taken en weet in een dynamische omgeving het overzicht te bewaren.

Verder beschik je over:

  • Ervaring in een soortgelijke administratieve functie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in spraak als geschrift;
  • Eigen vervoer naar de vestiging in Middelburg.
wat ga je doen

Als administratief medewerker ben je de spil van het administratieve proces. Je houdt je dagelijks bezig met een breed scala aan taken. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van exportdocumenten en het regelen van certificaten voor de oorsprong van producten. Ook krijg je veel specifieke aanvragen van klanten binnen die op maat gemaakt moeten worden, waardoor geen dag hetzelfde is. Je zorgt ervoor dat alles nauwkeurig en op tijd wordt afgehandeld, zodat de klant tevreden is en alles soepel verloopt.

Daarnaast werk je samen met collega’s en ondersteun je waar nodig, bijvoorbeeld met de planning en het verwerken van interne bestellingen. Omdat je snel moet schakelen tussen verschillende taken, is het belangrijk dat je goed kunt organiseren en prioriteiten weet te stellen.

waar ga je werken

Wat dit bedrijf echt bijzonder maakt, is de hechte en betrokken sfeer. Hier sta je er nooit alleen voor; collega’s ondersteunen elkaar en werken echt als een team. Iedereen kent elkaar bij naam, en er wordt niet alleen gewerkt, maar ook gelachen. Er wordt veel belang gehecht aan jouw welzijn en persoonlijke groei, en dat merk je in de manier waarop er naar elkaar wordt omgekeken.

sollicitatie

Klinkt dit als de nieuwe uitdaging waar je naar zoekt? Ik hoor dan graag meer van je. Solliciteer snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bekijk locatie