Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - Voortgezet Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland


Salaris indicatie:

€3301 - €5862



Contactgegevens

Bezoekadres:

Stichting Scholengroep Pontes

Bergweg 14

4461 NB Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Elma Hooijdonk

0113-235955



www.pontes.nl

Vacaturenummer:

V202410160028

Solliciteer

Docent VMBO / AVO-vakken (2e graads of pabo bevoegd) voor het vmbo Goes

Stichting Scholengroep Pontes - Goes

Einddatum: vrijdag 15 november 2024

Vanaf 1-1-2025 gaan het Ostrea Lyceum vmbo (Bergweg 4) en Het Goese Lyceum vmbo (Bergweg 14) fuseren tot één vmbo in Goes. Wanneer leerlingen wegens omstandigheden niet het reguliere onderwijs kunnen volgen, kunnen zij tijdelijk naar De Rotonde gaan. Deze voorziening bevindt zich op Bergweg 14. De Rotonde is een nieuw te starten, tijdelijke voorziening voor de vmbo(BKG) leerlingen op Bergweg 4 en Bergweg 14 in Goes, eventueel aangevuld met externe leerlingen. Het is één van de projecten van het Samenwerkingsverband voor dit schooljaar. De intentie is om hier een structurele voorziening van te maken. 

Voor dit project zoeken wij een:

Docent AVO-vakken Nederlands, Engels, wiskunde/rekenen voor 0,6 -1,0 fte.

Als docent voor de Rotonde biedt je onderwijs aan de leerlingen in een kleinschalige setting. Hierbij stem je af met je collega’s over de lesstof en toetsen en begeleid je de leerlingen hierbij met als doel terugkeer naar de reguliere lessen. Gezien de aard van de functie ben je 5 dagen per week op school.

 

Wat ga je doen:
Je hoofdtaak is het verzorgen van lessen in de Rotonde, waarbij diverse (basis)vakken worden verzorgd door één docent. Denk hierbij in ieder geval aan Mens & Natuur en Mens & Burgerschap, maar ook de basisvakken Nederlands, Engels, wiskunde en/of rekenen (afhankelijk van affiniteit en inzetbaarheid). Het aantal lessen is afhankelijk van de uiteindelijke aanstellingsomvang. 

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat is bevoegd voor een avo-vak en/of heeft een pabo-achtergrond, heeft ervaring met de vmbo-leerling en weet met zijn/haar vak aan te sluiten bij de ontwikkelingen in de school. Kan goed samenwerken (zowel met collega’s als met externe samenwerkingspartners) en weet leerlingen op een positieve manier te benaderen. Denkt in kansen en mogelijkheden. Met je collega’s streef je ernaar dat de leerlingen lekker in hun vel zitten. Want dat is de basis om tot leren te kunnen komen.

 
Ben jij degene die met passie voor onderwijs die deze uitdaging aandurft?

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie