Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overheid, Non-profit 

Overig


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Uren:

Flexibel


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Adres:

Gemeente Borsele

Stenevate 10

4451 KB Heinkenszand

Nederland


Postadres:

Postbus 1

4450 AA Heinkenszand

Nederland


Contactpersoon:

HRM Gemeente Borsele

(0113) 238383



www.borsele.nl

Vacaturenummer:

V202410160019

Solliciteer

 

Exploitatie en beheer van dorpshuis Ons Dorpsleven te ‘s-Gravenpolder

Het opzetten van nieuwe activiteiten waarbij je rekening houdt met de huidige vaste gebruikers, zodat het dorpshuis multifunctioneel gebruikt wordt voor alle inwoners van ‘s-Gravenpolder. Jij maakt het mogelijk als dorpshuisbeheerder van Ons Dorpsleven in ‘s-Gravenpolder. Hoe klinkt dit voor jou?

 

Het dorpshuis vervult een belangrijke sociale functie voor de gemeenschap. Al voor vele jaren is het pand in gebruik als dorpshuis. Het dorpshuis staat ten dienste van alle inwoners van ‘s-Gravenpolder en omstreken en draagt bij aan de leefbaarheid voor jong en oud. Het dorpshuis biedt met een kleine vergaderzaal voor kleine groepjes van 4 tot 15 personen, een middelgrote zaal voor +/- 35 personen, een grote zaal tot 200 personen en keuken met bar, een onderkomen voor een heel scala activiteiten.

 

Jij doet het

Jij bent het visitekaartje en aanspreekpunt voor de bezoekers/gasten. Daarnaast zorg je voor het netjes, schoon en representatief houden van het gebouw. Je zet de benodigde tafels en stoelen klaar en je bent de gastheer of -vrouw die de consumpties verzorgt. Je zorgt voor de schoonmaak van de zaal na verhuur en beheert de voorraad. Je regelt extra hulp als dit voor een activiteit nodig blijkt. Je bent flexibel, ook in je werkdagen en -tijden. Werken in de weekenden en ‘s avonds is dan ook geen probleem voor jou.


Zo maar een kijkje in jouw agenda als dorpshuisbeheerder. Je opent het gebouw en zet alvast koffie, want om 10.00 uur heb je een gesprek met 2 inwoners om het arrangement te bespreken voor hun 40-jarige bruiloft. Zij kiezen hoor het high-tea arrangement. Je gaat hier ’s middags verder mee aan de slag om de ruimte definitief te boeken en de wensen voor de catering uit te werken. Hierna begin je aan het opstellen van de offerte. ’s Middags ga je aan de slag met de geplande schoonmaakwerkzaamheden.

 

Meer concreet? Jij houdt je bezig met het:

  • gastvrij ontvangen van de bezoekers/gasten;
  • beheer en verhuur van zalen;
  • gebruiksklaar maken van de ruimtes;
  • opzetten en/of faciliteren van maatschappelijke activiteiten;
  • doen van (terugkerende) schoonmaakwerkzaamheden;
  • verzorgen van consumpties tijdens verhuur;
  • uitvoeren van horecawerkzaamheden;
  • openen en sluiten van het pand;
  • uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die voortvloeien uit de functie.

 

Met ons

Je bent zelfstandig ondernemer. Je hebt een gastvrije houding en bent verantwoordelijk voor het beheren en exploiteren van het dorpshuis. Er zijn nauwe contacten met de medewerkers van de gemeente Borsele.

 

Voor jou

Wij bieden een Overeenkomst van Opdracht. Je hebt een basisinkomen voor het schoonmaken van het dorpshuis (ong. 24 uur per week) dat aangevuld wordt met de exploitatie van het dorpshuis.

 

Met jouw kracht
Met jouw goede contactuele eigenschappen, representativiteit, organisatorisch vermogen, flexibele houding maar vooral jouw enthousiasme, weet je het Dorpshuis toegankelijk te maken en te houden voor alle dorpsbewoners.

Je hebt of bent bereid te behalen:

  • Verklaring Sociale Hygiëne;
  • Inschrijving Kamer van Koophandel als zelfstandige onderneming;
  • Bedrijfshulpverlening (BHV).

 

Maak jij het mogelijk
Zet je talent in en ontwikkel jezelf bij het Dorpshuis Ons Dorpsleven. 

Solliciteer op deze functie van dorpshuisbeheerder. Dat doe je natuurlijk zo snel mogelijk, maar voor 4 november 2024.

Eerst meer informatie over de vacature? Bel of mail met Gertjan van Driessche, beleidsmedewerker welzijnsaccommodaties via gvandriessche@borsele.nl of 06-31941131.

 

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen wanneer je reageert via de button “solliciteren” bovenaan de pagina”.