Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Syndus Group

Mr. F.J. Haarmanweg 9

4538 AM Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 7

4530 AA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Senna Riemens

0115-644622



www.werkenbijsyndus.nl

Vacaturenummer:

V202410160003

Solliciteer

Finance Stage

Syndus Group - Haarmanweg 9 Terneuzen

Einddatum: vrijdag 15 november 2024

Krijg jij er energie van om organisaties en bedrijven financieel succesvoller te maken? Ontdek jouw interesses bij Syndus tijdens een gevarieerde Finance meewerk- of afstudeerstage met volop kansen voor ontwikkeling. Word onderdeel van ons enthousiaste Syndus Financeteam en draag bij aan onze groei!

De ideale leerplek 

Tijdens jouw meewerk- of afstudeerstage ga je aan de slag op de afdeling Finance. Je richt je op een aantal specifieke onderwerpen, zoals crediteuren- en debiteurenbeheer, afsluitwerkzaamheden, aangiftes en financial en business control, afhankelijk van jouw stageopdracht en interesses. Daarnaast ondersteun je de afdeling met diverse taken om praktijkervaring op te doen. Zo beantwoord je bijvoorbeeld financiële vragen van collega’s of leveranciers en werk je mee aan de financiële administratie van Syndus, waaronder het verwerken van facturen. Natuurlijk staat jouw stageopdracht altijd voorop!

Team 

De afgelopen jaren is ons Finance team flink gegroeid. Inmiddels werken we met een team van 11 collega’s, verdeeld over crediteuren- en debiteurenbeheer, business control en project control. Bij drukte zetten we gezamenlijk de schouders eronder, maar tussendoor houden we ook zeker van een lolletje. De afdeling Finance is gevestigd in ons nieuwe hoofdkantoor in Terneuzen. Als onderdeel van Syndus Groupservices kom je ook collega’s tegen van bijvoorbeeld de afdeling HR, Marketing & Communicatie en Inkoop & Facilitair.

Hier herken jij jezelf in

  • Je volgt op dit moment een HBO-studie, bijvoorbeeld Finance & Control of Bedrijfskunde. Of je volgt een MBO niveau 3 of 4, of een Associate degree studie in een financiële richting en bent op zoek naar een meewerk- of eindstage.
  • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur in de week.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een gezellig team én goede begeleiding. Met de collega’s van het Finance team aan je zijde zul je niets tekort komen.
  • De mogelijkheid om collega’s van alle afdelingen en zakelijke contacten te leren kennen en zo een groot netwerk op te bouwen.
  • Een mooie stagevergoeding.

Wie zijn wij? 

Syndus Group is een middelgrote organisatie met ongeveer 450 medewerkers. Onze hoofdactiviteiten zijn te verdelen in vijf branches: levering van kunststof leidingsystemen en kunststof veiligheidspoorten (Amerplastics), de verhuur van industriële machines en gereedschappen (Arentis), de bouw van staalconstructies (Ferris), de productie van kunststof looproosters en -constructies (Fiberstruct) en een teken- en engineeringskantoor (Konstruktis).

Enthousiast?

Heb je er vertrouwen in dat jij het verschil als stagiair bij Syndus kan maken? En wil je eens sparren over de mogelijkheden? Neem dan gelijk contact met ons op. Stuur ons een bericht via vacatures@syndus.com of neem rechtstreeks contact op met Senna Riemens (corporate recruiter) via +31 115 644 622 of WhatsApp via https://wa.me/31618950942

Bekijk locatie