Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202410160002

Solliciteer

_Wil jij werken in een dynamisch werkleerbedrijf en cliënt-medewerkers begeleiden samen met drie enthousiaste collega werkbegeleiders? Ben jij die “duizendpoot” die snel kan schakelen in de diversiteit aan werkzaamheden?_

_Vanwege het aankomend pensioen van een collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega (senior) werkbegeleider._


Wat ga je doen

Je taken en verantwoordelijkheden zijn divers en veelomvattend. Geen dag bij ons is hetzelfde:

- Je komt te werken in een dynamische omgeving waarbij je flexibel bent en makkelijk kunt schakelen in je werkzaamheden maar ook prioriteiten kunt stellen in alle vragen die op je af komen.
- Je geeft individuele en groepsgerichte werkbegeleiding volgens het werkplan.
- Je werkt mee binnen het bedrijf; daarom verwachten we enig zakelijk inzicht en gevoel voor ondernemen.
- Je ontvangt nieuwe medewerkers, klanten en verwijzers en je staat hen te woord.
- Je bent verantwoordelijk voor de administratieve- en registratiewerkzaamheden die in het WLB voorkomen.
- Je onderhoudt regelmatig contact met andere afdelingen binnen Emergis, maar je hebt ook contacten met verwijzers van binnen en buiten de organisatie.
- Je doet aan acquisitie: werven van nieuwe cliënt medewerkers  voor het WLB en het binnen halen van passende werkopdrachten.


Samen aan de slag

WLB Zeeland bestaat uit negen werkleerbedrijven verspreid over heel Zeeland met ieder hun eigen werkdomeinen. In totaal werken er meer dan 450 cliënt-medewerkers. De werkleerbedrijven zijn gespecialiseerd in mensen begeleiden voor wie werken niet vanzelfsprekend is. De werkleerbedrijven combineren de werkzaamheden en activiteiten samen met andere bedrijven, maatschappelijke organisaties, instellingen en de omgeving waar de bedrijven gevestigd zijn.

Op WLB De Ambachten aan de Noordmonsterweg 1 in Middelburg werken gemiddeld 60 cliënt-medewerkers. Ze worden in hun werk begeleid door vier bevlogen en betrokken werkbegeleiders. Er is een inpakafdeling waar in opdracht van bedrijven werkzaamheden worden uitgevoerd en een houtafdeling waar, meestal in opdracht van particulieren, producten worden gemaakt. Tussen de middag wordt door cliënt-medewerkers een warme lunch bereid en wordt er gezamenlijk gegeten.

Afgelopen jaar werd WLB De Ambachten in een cliëntwaarderingsonderzoek op alle Werkleerbedrijven beoordeeld met een 8 als gemiddeld rapportcijfer. Met dit mooie resultaat ziet WLB De Ambachten nog steeds voldoende mogelijkheden en uitdagingen voor de toekomst waar ze samen aan werken!


Wat mag je van ons verwachten

Onze droom is een goede mentale gezondheid van alle inwoners van Zeeland. Dit zien wij als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en deze droom kan alleen samen met anderen worden waargemaakt. Immers, een goede mentale gezondheid is van iedereen.

Jij gaat samen met jouw collega’s, onze cliënten, familie, naasten en andere belangrijke partners voor een gezonde, mentaal veerkrachtige, inclusieve samenleving waarin iedereen welkom is en mee kan doen.

Wegens pensionering van een collega, bieden wij je vanaf 1 januari 2025 een functie in een sector die sterk in ontwikkeling is. Die uitdaging gaan we graag samen met je aan!

Afhankelijk van jouw diploma en ervaring krijg je salaris volgens de CAO GGZ in schaal FWG 35 (assistent werkbegeleider) of in FWG 40 (werkbegeleider). De salarisschaal in FWG 35 begint met € 2.392,- en eindigt op € 3.346,- en de salarisschaal in FWG 40 begint met € 2.507,- en eindigt op € 3.682,- op basis van een 36-urige werkweek (niveau 1 december 2024).

We vinden het belangrijk dat jij je je werk goed kan doen en dat je kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling. We bieden jou:

- een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw jaarsalaris;
- vakantiebijslag van 8%;
- 144 wettelijk verlofuren, 22 bovenwettelijk verlofuren en 35 levensfasebudget uren bij een 36-urige werkweek;
- een keuzesysteem die jou de mogelijkheid biedt om keuzes te maken in de samenstelling van je arbeidsvoorwaardenpakket door uitruil van bruto loonbestanddelen voor bepaalde netto doelen (bijvoorbeeld uitruil extra reiskostenvergoeding of het aan- of verkopen van bovenwettelijk verlof);
- pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
- reiskostenvergoeding;
- de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van e-learnings via Good Habitz.

Binnen Emergis werken wij met Positieve gezondheid.


Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. WLB Zeeland ziet het als haar maatschappelijke opdracht om mensen die niet kunnen deelnemen aan regulier werk, dan wel mensen die niet meer werkzaam zijn, te begeleiden naar vormen van arbeidsparticipatie.
Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

- Je bent in het bezit van een relevant mbo diploma niveau 4.
- Je bent flexibel inzetbaar.
- Je hebt ervaring ten aanzien van het werken met de doelgroep.
- Je hebt affiniteit met de werkzaamheden die in WLB de Ambachten door cliënt medewerkers worden verricht.
- Je kunt goed organiseren, bent nauwkeurig, kunt prioriteiten stellen en je bent sociaal.
- Heb je enig zakelijk inzicht en gevoel voor ondernemen: dan is dat een pluspunt.
- Je hebt geduld en beschikt over motiverende en stimulerende eigenschappen.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.


Werk jij mee aan onze droom

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Dan willen we graag kennismaken met jou!

Neem voor meer informatie contact op met Vincent van den Dries (manager werkleerbedrijven) via 06 51 03 31 24.

Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.