Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Adres:

Juust B.V.

Goessestraatweg 17a

4421AD Kapelle

Nederland


Postadres:

Goessestraatweg 17a

4421 AD Kapelle

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Jan dHaens

0031-113-405051



www.juust.nl

Vacaturenummer:

V202410150053

Solliciteer

Manager Algemene Zaken

Juust B.V. - Goessestraatweg 17a, Kapelle

Einddatum: zaterdag 30 november 2024

Juust wil zich verder professionaliseren. Daarom versterken wij ons team graag met een Manager Algemene Zaken.

Bij Juust zijn we elke dag opnieuw bezig met openbare ruimte in alle denkbare facetten. Dat doen we met een hecht team van specialisten op het vlak van Ruimte, Mobiliteit, Civiele Techniek en Stedenbouwkunde. Onze disciplines zijn sterk verweven. Hierdoor zijn we een unieke partner. We voeren daardoor een zeer gevarieerd aanbod aan projecten uit. Dat is precies waarom opdrachtgevers in binnen- en buitenland het zo leuk vinden om met Juust samen te werken. Van platteland tot grootstad, van adviesorgaan tot beslissers, iedereen wil met Juust rond de tafel.

Wat ga je doen?
Binnen Juust ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de interne processen van de organisatie en de aansturing. Daarnaast geef je direct leiding aan de 5 medewerkers van het officemanagement. De collega’s van het officemanagement geven uitvoering aan de interne processen. Denk hierbij aan Personeelszaken, Financiën, Marketing & Communicatie, Secretariaat, Facilitaire dienstverlening en Projectondersteuning. Je werkt nauw samen met de directie en de manager Projecten en vertaalt de visie en kernwaarden van Juust in de uitvoering van de bedrijfsprocessen. In de eerste periode ligt de nadruk op het verder opzetten en implementeren van het interne beleid. Daarna ligt de nadruk op de beheersing van de staande organisatie en ontwikkeling van het team.

Waarom jij?
Je bent een sterke persoonlijkheid met een eigen visie. Je hebt ervaring in een soortgelijke managementfunctie. Je kunt goed communiceren en je bent in staat om verwachtingen duidelijk over te brengen en collega’s gemotiveerd te houden. Dit doe je door de juiste positieve werkomgeving te creëren. Je ziet het grotere plaatje en begrijpt de organisatiedoelen. Daarnaast kan je samen met de directie de juiste koers uitzetten en het team leiden naar het gewenste succes. Je bent mens- en resultaatgericht en kunt doelen stellen. Met jouw structuur en volharding weet je deze ook te behalen.

Mooi! Jij dus
Je hebt ons al bijna overtuigd. Laten we een afspraak maken om je nieuwe functie verder vorm te geven. Wij weten dat we veel vragen en dat dat misschien niet allemaal in één en dezelfde persoon te vinden is. We zijn dus vooral heel benieuwd wat jij ons te bieden hebt. Wat kan jij van ons verwachten?

  • Een omgeving waarin ontwikkeling en creativiteit binnen een prettige, losse werksfeer sleutelwoorden zijn.
  • Invloed op de strategische ontwikkeling van Juust en van jezelf.
  • Autonomie binnen je functie.
  • Pensioenregeling, vakantietoeslag, flexibele verlof opname en personeelsactiviteiten.
  • Mobiliteitspakket op maat.
  • Gezellige uitjes met het team en wekelijkse sportieve momenten op vrijwillige basis.
  • Een sfeervol kantoor op een uur rijden of treinen van Breda, Antwerpen en het zuiden van Rotterdam (óók met 100 km/u).
  • Een passend salaris op basis van werkervaring en taakvolwassenheid.
  • Mogelijkheid tot combinatie van thuiswerken en kantoor. Samen zorgen we voor een optimale balans tussen werk en privé.
  • Werken in een team gedreven professionals met gevoel voor humor.

En nu?
Stuur je cv en korte motivatie naar info@juust.nl, t.a.v. Jan en Stefan. Of bel met Jan (06 28 63 75 30) of Stefan (06 22 70 25 50)

Bekijk locatie