Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Handel, Groothandel


Functiesoort:

Logistiek, Transport


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Adri&Zoon

Krab 17

4401 PA Yerseke

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeelszaken

0113-572087



adrienzoon.com

Vacaturenummer:

V202410150043

Solliciteer

Logistiek Teamleider

Adri&Zoon - Yerseke

Einddatum: donderdag 14 november 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als leidinggevende in de Logistiek? In deze rol ben jij samen met je collega teamleiders verantwoordelijk voor het aansturen van het team en draag je proactief bij aan de optimalisatie van de afdeling. Een uitdagende functie met vrijheid en aandacht voor jouw groei.

 

Wat ga je doen?

Als Logistiek Teamleider bij Adri & Zoon kom je te werken in een familiebedrijf met korte lijnen en een dynamische handel.  Het logistieke team bestaat uit ongeveer 30 gedreven collega’s, verdeeld over verschillende functies.

 

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is de dagelijkse aansturing van het team om ervoor te zorgen dat alle bestellingen netjes, volledig en op tijd gereedstaan voor transport. Met jouw proactieve stijl van leidinggeven zorg jij ervoor dat het proces vlekkeloos verloopt, en motiveer je jouw collega’s om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast bestaat jouw takenpakket uit:

 

  • Het monitoren en optimaliseren van het logistieke proces. Jij bent proactief op zoek naar verbeteringen, en werkt deze uit samen met de Logistiek Manager;
  • Het voeren van sollicitatiegesprekken en functioneringsgesprekken, samen met de Logistiek Manager of de HR afdeling;
  • Het controleren van de wekelijkse urenregistratie van de Logistieke afdeling;
  • Het blokkeren van producten bij afwijkingen in de kwaliteit;
  • Het, indien van toepassing, uitvoeren van een laatste controleronde aan het einde van de werkdag, waarbij je bijvoorbeeld let op een opgeruimde werkplek;

 

Omdat de handel van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat verwerkt, werk jij om de week in een andere shift. Zo begin je om 5:30, 8:30 of 10:30.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Als Logistiek Teamleider kan jij uitgaan van:

  • Vrijheid en verantwoordelijkheid: Als teamleider draag jij de verantwoordelijkheid voor het verloop van het gehele proces. Je geeft hierin direct leiding aan de meewerkend voorman en logistiek medewerkers. Hierin pas jij jouw eigen stijl toe.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: Een goed salaris, pensioenopbouw en uitzicht op een vast contract.Ook ontvang je reiskostenvergoeding indien je buiten Yerseke woont.
  • Gezelligheid en welzijn: Heerlijke versbereide lunches of een warme maaltijd in ons eigen bedrijfsrestaurant, gratis fruit en korting op je sportabonnement.
  • Leuke extra's: Personeelskorting, sportieve uitjes en etentjes in hippe restaurants met je collega's.

 

 


 

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zoeken we iemand die proactief is en eerdere ervaring heeft in het aansturen van een team. Daarnaast is het belangrijk dat jij:

  • Het geen probleem vindt om in verschillende shifts te werken;
  • Het leuk vindt om mee te denken over het optimaliseren van de werkprocessen;
  • Beschikt over minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Goede kennis hebt van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Vitaal, proactief, stressbestendig en flexibel bent.

 

Waar kom je terecht? 
Je wordt onderdeel van een dynamisch logistiek team binnen een ambitieus familiebedrijf dat gespecialiseerd is in vis, schaal- en schelpdieren. In 41 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een totaalleverancier met klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk, maar we zijn erin geslaagd ons persoonlijk karakter te behouden. Je komt terecht in een informele en hechte werkomgeving waar iedereen nauw met elkaar samenwerkt. 

 

Enthousiast? 
Ben jij de coachende leidinggevende die wij zoeken? Stuur dan nu jouw motivatiebrief en CV naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onderstaande button!

 

Bekijk locatie