Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Handel, Groothandel


Functiesoort:

Logistiek, Transport


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Adri&Zoon

Krab 17

4401 PA Yerseke

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeelszaken

0113-572087



adrienzoon.com

Vacaturenummer:

V202410150042

Solliciteer

Vrachtwagenchauffeur

Adri&Zoon - Yerseke

Einddatum: donderdag 14 november 2024

Als CE chauffeur kun je tegenwoordig natuurlijk zowat overal aan de slag. Waarom je dan tóch voor Adri & Zoon moet kiezen? Dat leggen we je graag uit!

Wat ga je doen?

Adri & Zoon beschikt over een eigen transportafdeling en wagenpark. En daar zijn wij én onze chauffeurs erg trots op! Als vrachtwagenchauffeur ga je ’s nachts de weg op, om de verse producten af te leveren bij de klanten. Je vervoert onze producten in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland en dit doe je natuurlijk met prachtig materiaal, dat wij voor je regelen. Jij bent namelijk de belangrijkste schakel tussen ons bedrijf en de klant.

Jij en je collega’s zorgen ervoor dat alle orders volledig en op tijd worden afgeleverd. Heel belangrijk, want service en kwaliteit staan bij ons erg hoog in het vaandel!

Wat kun je van ons verwachten?

Als Vrachtwagenchauffeur kan jij uitgaan van:

  • Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid: Als vrachtwagenchauffeur ben jij het gezicht van Adri & Zoon op de weg en bij de klanten. Je werkt zelfstandig en zorgt ervoor dat de producten zorgvuldig en op tijd worden geleverd.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: Een goed salaris, flinke nachttoeslag en/of overstavergoeding, pensioenopbouw en uitzicht op een vast contract.
  • Gezelligheid en welzijn: Heerlijke maaltijden in ons bedrijfsrestaurant, gratis fruit en korting op je sportabonnement.
  • Leuke extra’s: Personeelskorting, sportieve uitjes en etentjes in hippe restaurants met je collega’s

Wat vragen wij van jou?

Het is belangrijk dat je over een geldig CE-rijbewijs en code 95-certificaat beschikt, zodat je zonder problemen de weg op kunt. Verder is het belangrijk dat jij:

  • Zelfstandig bent en verantwoordelijkheid neemt in je werk;
  • Je thuis voelt in een professioneel maar informeel bedrijf met korte lijnen;
  • Een echte teamplayer bent. Collegialiteit staat bij Adri & Zoon op nummer één!

 

 

Waar kom je terecht?
 Je wordt onderdeel van het gedreven chauffeursteam binnen een ambitieus familiebedrijf dat gespecialiseerd is in vis, schaal- en schelpdieren. In 41 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een totaalleverancier met klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk, maar we zijn erin geslaagd ons persoonlijk karakter te behouden. Je komt terecht in een informele en hechte werkomgeving waar iedereen nauw met elkaar samenwerkt.

 

Enthousiast?
Ben jij de gedreven chauffeur die ons team komt versterken? Stuur dan nu jouw motivatiebrief en CV naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onderstaande button!

Bekijk locatie