Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Handel, Groothandel


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Bezoekadres:

Adri&Zoon

Krab 17

4401 PA Yerseke

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling Personeelszaken

0113-572087



adrienzoon.com

Vacaturenummer:

V202410150034

Solliciteer

Medewerker Crediteurenadministratie

Adri&Zoon - Yerseke

Einddatum: donderdag 14 november 2024

Als onderdeel van de afdeling Finance bij Adri & Zoon draag jij, samen met je collega’s, op efficiënte wijze zorg voor alle financiële activiteiten binnen de onderneming. Ben jij een nauwkeurige en proactieve teamplayer met gevoel voor cijfers? Dan is deze functie echt iets voor jou!

 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Crediteurenadministratie bij Adri & Zoon kom je terecht in een klein team met korte lijnen. Met zijn vieren zijn jullie verantwoordelijk voor alle financieel administratieve activiteiten binnen de onderneming. Jij bent hierbij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het behartigen van de crediteurenadministratie. Je zorgt voor een efficiënte verwerking van de inkoopfacturen, van vastlegging tot controle en betaalbaarstelling. Daarnaast vind je het ook geen probleem om je collega’s te ondersteunen met alle andere taken op de afdeling.


Wat kun je van ons verwachten?

Als Medewerker Crediteurenadministratie kun jij uitgaan van:

  • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid: De volledige crediteurenadministratie valt onder jouw beheer. Je bent dan ook vrij om hier je eigen werkwijze in toe te passen.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden: Een goed salaris, pensioenopbouw en uitzicht op een vast contract.
  • Persoonlijke groei: Alle ruimte om jouw administratieve vaardigheden verder te ontwikkelen.

Zie jij ruimte om meer op te pakken? Dan kijken we graag met je mee.

  • Gezelligheid en welzijn: Een hecht en gezellig team. heerlijke versbereide lunches in ons eigen bedrijfsrestaurant, gratis fruit en korting op je sportabonnement.
  • Leuke extra's: Een lekker broodje op vrijdagochtend, personeelskorting, sportieve uitjes en etentjes in hippe restaurants met je collega's.

 

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zoeken we iemand die cijfermatig sterk is en nauwkeurig te werk gaat. Verder is het belangrijk dat jij:

 

  • Minimaal over mbo werk- en denkniveau beschikt;
  • 32 tot 40 uur per week beschikbaar bent;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheerst, zowel in woord als geschrift;
  • Handig bent in het gebruik van Word en Excel;
  • Je thuis voelt in een professioneel maar informeel bedrijf met korte lijnen.

 

Waar kom je terecht?

Je wordt onderdeel van een kleine en gezellige financiële afdeling binnen een ambitieus familiebedrijf dat gespecialiseerd is in vis, schaal- en schelpdieren. In 41 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een totaalleverancier met klanten in de Benelux, Duitsland en Frankrijk, maar we zijn erin geslaagd ons persoonlijk karakter te behouden. Je komt terecht in een informele en hechte werkomgeving waar iedereen nauw met elkaar samenwerkt. 


Ben jij onze nieuwe Medewerker Crediteurenadministratie?

Ben jij enthousiast geworden en zie jij deze functie als Medewerker Crediteurenadministratie bij Adri & Zoon wel zitten? Dan maken wij graag kennis met je! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr@adrienzoon.com of solliciteer direct via onze website.

Bekijk locatie