Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Overig


Uren:

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Stichting Philadelphia Zorg

Pres. Kennedylaan 106

6883 AX Velp

Nederland


Postadres:

Pres. Kennedylaan 106

6883 AX Velp

Nederland


Contactpersoon:

Recruitment Philadelphia

0800 0830



www.philadelphia.nl

Vacaturenummer:

V202410150030

Solliciteer

Contractmanager Jeugd | Philadelphia Zorg Amersfoort

Stichting Philadelphia Zorg - - - 3811MZ Amersfoort

Einddatum: donderdag 14 november 2024

Ben jij communicatief vaardig, pro-actief en een teamspeler? Lees dan snel onze vacature en solliciteer, wellicht word jij dan onze nieuwe collega!

32 tot 36 uur | Amersfoort

Jeugd, Werk en Ontwikkeling is één van de clusters van Philadelphia. Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning aan mensen met een (meervoudige) verstandelijke beperking. Ook op het gebied van ondersteuning aan kinderen en jongeren met een (meervoudige) beperking hebben wij een breed aanbod van mogelijkheden. Voor de regio Noord & Oost zoeken wij een ervaren contractmanager die zich specifiek gaat bezig houden met de jeugdwetcontracten.

Over de functie
Als contractmanager werk je nauw samen met de regiomanager Jeugd. Inmiddels maken al zo’n 157 gemeenten graag van de diensten van Philadelphia gebruik en er zijn dus veel lopende contracten en (nieuwe) aanbestedingen. Jij bent straks het eerste aanspreekpunt.

Verder zijn er veel verschillende wetten en financieringsvormen, zoals: Jeugdwet, WMO (incl. beschermd wonen), zorgverzekeringswet, WLZ, passend onderwijs, PGB, privé financiering en subsidies. Ons team heeft jouw kennis en ervaring op het gebied van de Jeugdwet nodig.

Jouw sleutel verantwoordelijkheden
  • Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor alle aanbestedingen en het contractmanagement binnen jouw expertise: de gemeentelijke opdrachtgevers (Jeugdwet en Wmo). Je creëert de randvoorwaarden voor een succesvolle implementatie van de contracten in onze organisatie.
  • Je draagt zorg voor het bewaken, tijdig signaleren en indienen van contractuele afspraken en bijbehorende rapportages.
  • Je coördineert onze inbreng bij de diverse ontwikkeltafels & bijeenkomsten die gelinkt zijn aan contracten of lopende aanbestedingen. Je faciliteert zorgontwikkelingen binnen Philadelphia.

Wat kun je?
  • Je moet dat wat je denkt kunnen omzetten op papier en bent het eerste aanspreekpunt voor veel gemeenten en zorgaanbieders.
  • Je reageert snel en adequaat op veranderingen en hebt het vermogen om problemen te identificeren en met een oplossing te komen. Ondertussen houd je overzicht op je prioriteiten en bijbehorende taken en blijf je binnen deadlines.
  • Je bent in staat het overzicht goed te behouden en domein overstijgend verbanden te leggen waardoor je kansen en risico’s tijdig detecteert.
  • Zonder externe prikkels houd je jezelf in beweging en krijg je dingen gedaan. Je pakt zaken procesmatig aan en implementeert werkbare systemen en procedures in de organisatie om afgesproken contractuele doelen te realiseren.
  • En bij dat alles heb je het vermogen om samen met anderen doelen te bereiken. Je bent een persoon waar anderen graag mee samenwerken.

Opleiding/ ervaring
  • Ervaring met aanbestedingen en contractmanagement binnen de zorg
  • Pré: ervaring binnen onze zorgsector (gehandicaptenzorg)

Wat voor gedrag vragen we?
  • Enerzijds vraagt deze functie om een doener: aanpakken, assertiviteit, snel schakelen, resultaten, meetbare output en binnen deadlines blijven.
  • Anderzijds vraagt de functie om denker: accuratesse, goede planning, systematisch werken volgens procedures, prioriteiten stellen, data en gegevens analyseren, kritische toetsing.
  • En natuurlijk moet die rationele combi doorspekt zijn met omgevingssensitiviteit. Goede contacten opbouwen en onderhouden en met een grote diversiteit aan personen kunnen samenwerken.

Dit krijg je van ons
  • Philadelphia heeft een uitgebreid aanbod op het gebied van Vitaliteit. Daarnaast zijn er veel Meerkeuze mogelijkheden bijvoorbeeld een fietsplan.
  • Goede reiskosten regeling (daar je veel ook aan het reizen bent), thuiswerkvergoeding, maar ook vanaf een jaar werkzaam, meer dan elf duizend kilometers per jaar en bij meerdere locaties de mogelijkheid tot een leaseauto.
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3.347,- en maximaal € 4.902,- (FWG 55) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Ruimte om je werk op locatie en thuis passend in te richten, met diverse faciliteiten die daarvoor nodig zijn.

Echt iets voor jou?
Solliciteer dan uiterlijk 18 november 2024.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jordy de Koning, accountmanager Jeugd (tel. 06 - 10 25 78 06).

Het recruitment-team van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Bekijk locatie