Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Adres:

Kinderopvang Walcheren KOW

Buitenhove 161

4337 HG Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 7035

4330 GA Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling P&O

0118-614532



www.kinderopvangwalcheren.nl

Vacaturenummer:

V202410150028

Solliciteer

Locatiecoördinator

Kinderopvang Walcheren KOW - Pien

Einddatum: woensdag 27 november 2024

 

KOW zoekt jou!

Locatiecoördinator 

Coördineren, regelen, plannen en organiseren op locatie; jij bent de spin in het web! Jij overziet je locatie(s), je weet wat er reilt en zeilt en weet aan de juiste touwtjes te trekken. Daarnaast vind jij het iedere dag weer een uitdaging kinderen te helpen bij hun ontdekkingsreis. Jij bent het voorbeeld voor je collega pedagogisch medewerkers. Het ontwikkelen van kinderen én je team daagt jou iedere dag weer uit. Herken jij jezelf hierin? Dan zou jij de locatiecoördinator kunnen zijn ie wij zoeken voor het vestigingsgebied Koudekerke, Biggekerke en Zoutelande met 3 kinderdagverblijf-groepen, 4 BSO-groepen en 3 peutergroepen.

Werken bij Kinderopvang Walcheren betekent dat je in een gezellige en professionele organisatie terechtkomt. Het bedenken van leuke initiatieven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid juichen we toe. Wij werken er elke dag aan om de dienstverlening op een hoog niveau te houden. Daarbij hechten wij veel waarde aan jouw inbreng. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en ons visitekaartje is.

Je werkt samen met je team enthousiaste collega’s op de locaties, maar jij vervult de functie met meer senioriteit op het gebied van kindbegeleiding, activiteiten en kennis van beleid en de uitvoering hiervan. Daar waar ontwikkelpunten liggen stuur jij bij. Eventueel schakel je de hulp van een pedagogisch coach in. Met je manager werk je zeer nauw samen. Jullie zorgen samen voor locatie(s) waar de pedagogische kwaliteit gewaarborgd is. Om dit te bereiken, durf jij een voorbeeldrol op je te nemen, mensen aan te spreken en de leiding te nemen in je team.

Je werkt in ieder geval 3 middagen bij de BSO en verder werk je 20 tot 30 uur bij het kinderdagverblijf en op invalbasis bij de peutergroepen.

Dit breng je mee

  • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau 4 volgens de eisen van de CAO Kinderopvang is verplicht, bijvoorbeeld SPW 4, SPH, e.d.

  • VVE en taalcertificaat op niveau 3F.

  • Goede coachende capaciteiten, sociale vaardigheden, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

  • Een enthousiaste en energieke persoonlijkheid die het overzicht kan bewaken.

  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

  • Iemand met een open houding ten aanzien van nieuwe ontwikkelingen en die wil blijven ontwikkelen.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende en uitdagende functie met volop kansen om te leren én te groeien.

  • Een contract van minimaal 20 uur waarbij je voor 5 uur ingezet wordt voor locotaken.

  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Kinderopvang, het salaris ligt in schaal 7 tussen minimaal € 2.917,- en maximaal € 3.895,- op basis van 36 uur per week.

  • Uiteraard 8% vakantiegeld, daarnaast 4% eindejaarsuitkering.

  • Tegemoetkoming in reiskosten.

  • Daarnaast biedt Kinderopvang Walcheren een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: een collectieve zorgverzekering plus daarbij een financiële tegemoetkoming, pensioenregeling bij PFZW, fietsplan, actieve personeelsvereniging, deskundigheidsbevordering door middel van e-learning en BHV-training;

Ben je geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke functie horen wij het graag. Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie