Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Zeeuwse Gronden

Nieuwstraat 6

4531 CW Terneuzen

Nederland


Postadres:

Postbus 1156

4530 GD Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

HRM Zeeuwse Gronden

0115-621314



www.zeeuwsegronden.nl

Vacaturenummer:

V202410150014

Solliciteer

GGZ-Agoog Zeeuws Vlaanderen

Zeeuwse Gronden - Nieuwstraat 6 6 4531CW Terneuzen

Einddatum: maandag 28 oktober 2024

Jouw werk als GGZ-Agoog
Als GGZ-Agoog bij Zeeuwse Gronden maak je deel uit van een multidisciplinair team van diverse vakspecialisten. Samen bieden wij de juiste ondersteuning aan cliënten die hun (psychische) klachten of problemen niet op eigen kracht of via de reguliere zorg kunnen verhelpen. In onze benadering staat het behoud van de zelfstandigheid van de cliënt centraal. We hechten ook veel waarde aan de samenwerking met het netwerk rondom de cliënt, zodat we hen de best mogelijke zorg kunnen bieden.

Jouw kwaliteiten en professionele achtergrond
Je bent als GGZ-Agoog gespecialiseerd in het ondersteunen van het persoonlijk en maatschappelijk herstel van mensen met een psychiatrische aandoening of een verslaving. Daarbij kan je zowel behandelaar als begeleider zijn.

Je hebt kennis van psychiatrische stoornissen en verslaving en werkt vanuit een bio psychosociale visie. Daarnaast richt je je op het verbeteren van de maatschappelijke participatie van cliënten. Ook heb je kennis van psychopathologie, psychofarmaca, beheerst diverse evidence-based methodieken en laat je inspireren door best practices.

De behandeling en begeleiding is gericht op herstel en behoud (rehabilitatie) van (ontwikkeling)mogelijkheden en capaciteiten en van de context van de cliënt. Als GGZ-agoog werk je systematisch en methodisch met diverse gedrag beïnvloedende technieken, zowel met individuen als met groepen. Daarnaast werk je als GGZ-agoog vooral aan het herkennen en stimuleren van het benutten van de eigen kracht van cliënten (empowerment), zodat zij worden versterkt en gestimuleerd in hun rol als burger en zo optimaal deel kunnen nemen aan de samenleving.

Je streeft naar herstel ondersteunende zorg, waarbij de taken zoveel mogelijk worden uitgevoerd in samenwerking met de cliënt en/of diens systeem. Je levert een bijdrage aan de behandeling en begeleiding die is gericht op herstel en behoud van de mogelijkheden en capaciteiten van de cliënt.

Verder verwachten we:

  • Je hebt kennis op het niveau van een agogische opleiding op hbo-niveau.
  • Je hebt aanvullende kennis en ervaring in het werken met cliënten met psychische en/of psychosociale problematiek.
  • Je houdt ontwikkelingen in het vakgebied bij.
  • Het draaien van wachtdiensten is voor jou geen probleem.
  • Ten slotte is het belangrijk dat de visie en werkwijze van Zeeuwse Gronden jou aanspreken.

Als GGZ-Agoog heb je sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen, het vermogen tot motiveren, stimuleren en vertrouwen wekken. Daarnaast weet je je eigen houding te bewaren bij het begeleiden van cliënten. Je hebt overtuigingskracht en kunt tegenstellingen overbruggen bij het begeleiden van het groepsproces.

Wat wij jou te bieden hebben
Je komt te werken in een unieke organisatie op het gebied van beschermd wonen, geïntegreerde zorg, behandeling en dagbesteding voor mensen met ernstige psychiatrische problematiek. Onze werkwijze kenmerkt zich door kwalitatieve behandeling op maat, korte lijnen, het nauw betrekken van familie en een zerotolerancebeleid ten aanzien van drugs. Zeeuwse Gronden beschikt over 14 kleinschalige woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten, waar bevlogen medewerkers elke dag weer met veel aandacht en betrokkenheid de zorg aan cliënten geven die zij nodig hebben. Naast intramurale zorg met behandeling, bieden we ook ambulante behandeling, zowel binnen de BGGZ als SGGZ. Naast de bekende en geprotocolleerde behandelinterventies blinkt Zeeuwse Gronden uit in haar mogelijkheden voor ervarings- en praktijkgerichte behandeling.

We garanderen een afwisselende baan binnen een groeiende ggz-organisatie. We gaan uit van een contract van 36 uur per week (minder uren in overleg). We bieden een salaris conform functiegroep 50 (€3346 - €4434) en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de cao ggz. Daarnaast krijg je voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Solliciteren
Ben jij een bevlogen GGZ-Agoog en word je enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan via vacature@zeeuwsegronden.nl door je cv en motivatie voor 28 oktober 2024 te mailen. Bij vragen kun je contact opnemen met Peggy Pauwels (senior FACT) p.pauwels@zeeuwsegronden.nl/ 0115-621314.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Bekijk locatie