Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Contactgegevens

Bezoekadres:

Draftec

Herculesweg

4338 PL Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Sandra Selderbeek

085 4018 770



www.draftec.nl

Vacaturenummer:

V202410150011

Solliciteer

HR Medewerker (parttime 24 uur per week)

Draftec - Middelburg

Einddatum: donderdag 31 oktober 2024

Wat ga je doen?

Als HR Medewerker speel je een cruciale rol binnen onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan HR-taken en fungeert als het aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt op het gebied van personeelszaken, van werving en selectie tot personeelsadministratie en ziekteverzuimbegeleiding. Je staat er niet alleen voor want onze HR-manager zal regelmatig met jou overleg hebben over de lopende zaken.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Werving en selectie: Je bent verantwoordelijk voor het aantrekken en selecteren van geschikte kandidaten voor openstaande functies binnen onze organisatie. Dit omvat het opstellen van vacatures, het beoordelen van cv’s, het voeren van sollicitatiegesprekken en het doen van arbeidsvoorwaardelijke voorstellen.
  • Personeelsadministratie: Je houdt nauwkeurig alle personeelsgegevens bij, waaronder contracten, mutaties voor de salarisadministratie, verlofregistraties en andere administratieve HR-taken.
  • Employee onboarding: Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers zich welkom voelen en goed voorbereid hun loopbaan bij ons kunnen starten. Dit omvat het organiseren van introducties, trainingen en begeleiding.
  • Ziekteverzuim: Je beheert de verzuimregistratie, onderhoudt contact met de arbodienstverlener en begeleidt medewerkers in hun re-integratieproces. Je volgt daarbij de Poortwachter verplichtingen op.
  • Training en ontwikkeling: Je identificeert de trainingsbehoeften binnen de organisatie en organiseert passende opleidingsprogramma’s om de kennis en vaardigheden van onze medewerkers te verbeteren.
  • Aanspreekpunt: Als HR Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met vragen over bijvoorbeeld contracten, salaris, of andere personeelszaken.
  • Projecten: Je levert een actieve bijdrage aan HR-gerelateerde projecten en doet voorstellen voor beleidsontwikkeling, die je na goedkeuring ook implementeert.

 

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde opleiding in HRM of een gerelateerd vakgebied.

  • Je bent enthousiast, staat stevig in je schoenen en hebt een proactieve houding.
  • Je weet bruggen te bouwen tussen verschillende afdelingen en medewerkers.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat om effectief te schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
  • Je hebt ervaring met personeelsadministratie en bent nauwkeurig in je werk.
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar je functioneert ook goed in teamverband.
  • Je bent oplossingsgericht en weet op een positieve manier om te gaan met veranderingen.

 

Wie zijn wij?

Wij ontwerpen en realiseren speciale op maat ontwikkelde tools die essentieel bijdragen aan technische operaties in de offshore- en maritieme sector. Geen enkele engineeringsuitdaging is voor ons te groot, elke uitdaging versterkt ons vermogen om te innoveren. Onze uitgebreide expertise; opgebouwd door jarenlange ervaring in machine- en installatiebouw met een nadruk op aandrijftechniek, mechanische en elektrische besturingssystemen is de sleutel tot ons succes.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende functie voor 24 uur binnen een groeiende organisatie.
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Een collegiale en informele werksfeer.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, inclusief een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens het CAO Metaal & Techniek.

 

Interesse?

Ben jij de HR Medewerker die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar sandra.selderbeek@wind.nl en vertel ons waarom jij onze nieuwe collega moet worden. We kijken uit naar je reactie!

Let op de sluitingsdatum voor deze vacature is 31 oktober 2024!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

 

Bekijk locatie