Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Dienstverband:

Tijdelijk

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Lodder

0113-267000



www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202410150003

Solliciteer

Wil jij je inzetten als psychodiagnostisch medewerker? Kun jij goed plannen, organiseren en het overzicht bewaken in deze dynamische functie en wil jij je inzetten voor het regioteam Walcheren? Lees dan verder.


Wat ga je doen

Als psychodiagnostisch medewerker observeer je het gedrag van cliënten, verwerk je diverse gedragsvragenlijsten en zet je onderzoeksresultaten om naar heldere, inzichtelijke rapportages. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de testinstrumenten.

Je werkt nauw samen in een multidisciplinair team om psychodiagnostisch onderzoek uit te voeren. Je houdt je bezig met psychologisch onderzoek. Je bereidt werkzaamheden zorgvuldig voor, voert de onderzoeken uit en past, indien nodig, de werkwijze en testbatterij aan op de individuele situatie van de cliënt.

Je neemt deel aan diagnostiekoverleggen waarin aanmeldingen en onderzoeksopzetten worden besproken. Jouw expertise op het gebied van diagnostiek is hierin van grote waarde.


Samen aan de slag

Mensen willen vaak zo zelfstandig mogelijk blijven functioneren en graag een zinvol leven leiden. Ook mensen die kort of langere tijd zorg nodig hebben. Onze zorg is daarom in alle gevallen gericht op herstel. De weg naar herstel is een gezamenlijk proces van zorgvrager en zorgverlener(s). We zien de cliënt als expert van zijn eigen leven en maken graag gebruik van zijn eigen deskundigheid.

We zoeken een psychodiagnostisch medewerker die bovenstaande visie onderschrijft voor de regio Walcheren. De ambulante regio's maken onderdeel uit van de divisie volwassen & ouderen ggz. De regio Walcheren is één van de ambulante regio’s. In deze regio biedt Emergis ambulante, poliklinische, deeltijd, crisisbehandeling, FACT en intensieve thuisbehandeling (IHT). We behandelen volwassen cliënten met diverse psychiatrische problematiek, onder andere: angst- en stemmingsstoornissen, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen, trauma, bipolaire stoornissen en seksuele stoornissen.


Wat mag je van ons verwachten

Onze droom is een goede mentale gezondheid van alle inwoners van Zeeland. Dit zien wij als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en deze droom kan alleen samen met anderen worden waargemaakt. Want, een goede mentale gezondheid is van iedereen.

Jij gaat je samen met jouw collega’s, onze cliënten, familie, naasten en andere belangrijke partners inzetten voor een gezonde, mentaal veerkrachtige, inclusieve samenleving waarin iedereen welkom is en mee kan doen.

Jij krijgt salaris volgens de cao ggz in schaal 45. De salarisschaal begint met € 2.571- en eindigt op € 4.017,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (niveau 1 december 2024).

We vinden het belangrijk dat jij je je werk goed kan doen en je kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij jou:

- een eindejaarsuitkering van 8,33% van jouw jaarsalaris;
- vakantiebijslag van 8%;
- 144 wettelijk verlofuren, 22 bovenwettelijk verlofuren en 35 levensfasebudget uren bij een 36-urige werkweek;
- een keuzesysteem die jou de mogelijkheid biedt om keuzes te maken in de samenstelling van je arbeidsvoorwaardenpakket door uitruil van bruto loonbestanddelen voor bepaalde netto doelen;
- pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
- reiskosten volgens onze regeling reis- en verblijfkosten;
- uitstekende administratieve ondersteuning waardoor je vooral bezig kunt zijn met het verlenen van zorg.

Morgen vraagt om nieuwe skills, daarom bieden wij jou verschillende e-learnings via Good Habitz om jezelf te blijven ontwikkelen.

Binnen Emergis werken wij met Positieve Gezondheid.


Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede mentale gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

- Je hebt een relevante afgeronde beroepsopleiding op minimaal hbo werk- en denkniveau (Psychologisch Pedagogisch Assistent (PPAII) of een andere relevante opleiding.
- Je hebt aantoonbare brede werkervaring in het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek en je hebt affiniteit met de doelgroep.
- Je beschikt over een rijbewijs B.
- Je bent creatief, flexibel en communicatief vaardig en bent stressbestendig.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG) en ten minste één relevante referentie.


Werk jij mee aan onze droom

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?

Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact Ed Engelander (teamleider ambulant Walcheren) via 06 21 49 14 68.