Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Stichting Philadelphia Zorg

Pres. Kennedylaan 106

6883 AX Velp

Nederland


Postadres:

Pres. Kennedylaan 106

6883 AX Velp

Nederland


Contactpersoon:

Recruitment Philadelphia

0800 0830



www.philadelphia.nl

Vacaturenummer:

V202410140072

Solliciteer

Begeleider van volwassenen met een verstandelijke beperking in Borsele, Zeeland

Stichting Philadelphia Zorg - - - 4451KA Borsele

Einddatum: zondag 10 november 2024

Voor onze locatie de Rietkraag te Heinkenszand zoeken wij een nieuwe collega Begeleider voor 18 uur per week.
Ben jij iemand die onze bewoners met een verstandelijke beperking kunt ondersteunen en weet te motiveren het beste uit zichzelf te halen? Dan zoeken wij jou!

Jouw werkplek
Als begeleider op de Rietkraag kom je te werken in een gedreven en enthousiast team met om en nabij 7 collega's. De Rietkraag is een mooie moderne woonlocatie en onze bewoners wonen zelfstandig in 14 eigen appartementen. De leeftijd varieert tussen de 20 en 50 jaar. Op de groep heb je te maken met bewoners met autisme en syndroom van down. Het is ook erg van belang dat jij structuur rust en duidelijkheid kunt bieden, wanneer dit nodig is. De maaltijden en groepsactiviteiten worden aangeboden in de gezamenlijke keuken en koffie ruimte. Elke etage van het gebouw heeft 7 appartementen met elk een eigen ontmoetingsruimte voor de maaltijden en samenkomen. Iedere bewoner is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en bejegening nodig.
Overdag gaan onze bewoners naar hun werk of dagbesteding en zorg je voor een goed vertrek in de ochtend en een fijn thuiskomen in de middag. Samen met je collega’s ondersteun jij de bewoners om het beste uit henzelf te halen en maken jullie van wonen op de Rietkraag een mooie beleving. Op deze locatie begeleidt en ondersteun je onze bewoners en bij sommige moeten kleine zelfzorg taken steviger worden ondersteund of worden overgenomen. Denk hierbij aan tandenpoetsen of scheren.

Jouw uitdaging
Elke werkdag is anders en jij kan zorgen voor die goede sfeer wanneer dat nodig is door dat de frustratie misschien hoog is door de dagelijkse uitdagingen. Je bent iemand die de bewoners echt wilt leren kennen en wilt weten waar ze gelukkig van worden.
  • Je geeft oprechte aandacht en begrijpt de kleinste signalen;
  • Je staat voor de bewoners en weet deze te motiveren en te ondersteunen op een hartelijke en warme manier;
  • Je daagt ze uit, met nieuwe prikkels en activiteiten;
  • Je werkt in onregelmatige diensten en ziet in elke avond-, weekend-, en slaapdienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de bewoner. Het is de bedoeling dat je om het weekend werkt en ook met de feestdagen, dit rouleert binnen het team zo eerlijk mogelijk.

Over jou
De bewoner vraagt jouw hulp soms zonder woorden. Jij begrijpt hun signalen en past de begeleiding hierop aan. Jij kan je goed inleven in de bewoner en weet wat zij op dat moment nodig hebben. Met deskundigheid, warmte en liefde zorg jij voor de bewoners. Je weet van aanpakken, bent geduldig en kan goed in teamverband werken.

Je hebt:
  • Minimaal een afgeronde mbo-niveau 3 of 4 opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn (bijvoorbeeld MMZ, VIG, Persoonlijk begeleider. SPW;
  • Interesse in het werken met cliënten met een beperking en hebt daar al ervaring mee;
  • Je hebt kennis van BHV en Epilepsie (3 bewoners hebben dit);
  • Weet hoe medicatie uitgezet en gegeven moet worden;
  • Ervaring met ouder en -verwanten gesprekken en multidisciplinair werken.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf en voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten, want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.

Wij bieden jou:
  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Volop ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten;
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
  • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €2.393,- en maximaal €3.360,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag, per december komt er een verhoging van 2 procent;
  • Faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;
  • Korting op uitjes, je sportschool en een interessante laptop- en fietsregeling.

Sinds 2017 werkt Philadelphia volgens de principes van zelforganisatie. Zodat we beslissingen zo dicht mogelijk bij, en zo mogelijk samen met de bewoner kunnen nemen. Hierdoor kunnen we sneller schakelen als
de organisatie of onze omgeving dat van ons vraagt. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de verdeling van het werk en bespreek je wie welke kwaliteiten inzet op het gebied van bijvoorbeeld; bezetting, financiën, zorg & kwaliteit. Met elkaar werk je binnen de afgesproken kaders en samen behaal je dus de doelstellingen voor je team en de bewoners. Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden.

Echt iets voor jou?
Vertel ons (in een korte motivatie) waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 10 november 2024. Wanneer wij je sollicitatie hebben ontvangen zullen we je z.s.m. laten weten of we je gaan uitnodigen voor een selectiegesprek. Een meeloopdienst/ kennismaling met de bewoners is onderdeel van de selectieprocedure. Heb je vragen n.a.v. de vacature? bel dan op woensdag 16 oktober, 23 oktober of 30 oktober tussen 10 en 15:00uur naar Tamara Loesberg op 6 - 11 41 04 57

Het Recruitment team van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving en selectiebureaus.

Bekijk locatie