Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Functiesoort:

Beveiliging



Contactgegevens

Adres:

DeltaSafe Security

Hertzweg 22

4338 PX Middelburg

Nederland


Postadres:

Hertzweg 22

4338PX Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Michelle Baas

0118-606515



www.delta-safe.nl

Vacaturenummer:

V202410140069

Solliciteer

ZZP Verkeersregelaar

DeltaSafe Security

Einddatum: woensdag 13 november 2024

Ben jij een zelfstandige professional die het verkeer in goede banen kan leiden? Ben jij op zoek naar opdrachten waar elke dag anders is? Wil jij de flexibiliteit hebben om jouw eigen uren te bepalen? Solliciteer dan als ZZP Verkeersregelaar voor de regio Zeeland.

 

ZZP Verkeersregelaar, regio Zeeland

In de regio Zeeland zijn wij op zoek naar ZZP Verkeersregelaars die op afroep diensten willen werken voor Royaal Group. Tijdens jouw werk als Verkeersregelaar zul je op verschillende locaties ingezet worden. Ben jij beschikbaar voor de regio Zeeland? Meld je dan!

 

Jouw taken

Als belangrijke schakel in het verkeer zorg je voor veiligheid en een vlotte doorstroming van verkeer wanneer er bijvoorbeeld een verkeerslicht kapot is, wanneer er een evenement is of wanneer er een verkeersongeval gebeurd is. Er zijn natuurlijk nog veel meer verschillende gebeurtenissen te benoemen, maar jij houdt altijd jouw hoofd koel.

 

Verder:

  • Ben jij communicatief sterk. Dit houdt in dat je met je collega's duidelijke afspraken maakt over de gezamenlijke taken. De nieuwe routes leg je uit aan de weggebruikers en je beantwoordt de vragen die zich voordoen.
  • Is chaos jouw beste vriend! Boze verkeersdeelnemers zullen ongetwijfeld voorkomen, maar zelfs in deze situaties blijf jij rustig en vriendelijk.
  • Maak je gebruik van jouw praktische inzicht. Zie je bijvoorbeeld hulpdiensten of streekvervoer aankomen dan geef je deze rijbaan direct voorrang. Kan jij bijvoorbeeld veiliger werken door op een andere plek te staan? Dan stel jij dit in goed overleg voor met de opdrachtgever.
  • Evalueer je de werkzaamheden. Na een dienst bespreek je met je collega's wat goed ging en wat een volgende keer eventueel beter zou kunnen.

 

Jij:

  • werkt het liefst buiten en kan lang op je benen staan. Zon, wind, regen of kou? Jou maakt het niet uit;
  • vind het niet erg om extra vroeg te starten óf juist iets later te beginnen: bij ons deel jij jouw werktijden zelf in;
  • houd je aandacht bij het verkeer en laat je door niets afleiden;
  • hebt een aanstellingspas;
  • hebt een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag);
  • hebt rijbewijs A of B en eigen vervoer.

 

Je ontvangt

Een ZZP tarief in overleg.

 

Onze belofte aan jou

Bij Royaal Group sta jij centraal. We begrijpen dat vertrouwen de basis is voor succes. Daarom willen we dat jij je veilig en gewaardeerd voelt. Je weet wanneer je moet werken en wat er van je verwacht wordt. We zorgen ervoor dat jij alles hebt wat nodig is om je werk goed te kunnen doen. Goede kleding, regelmatig contact met je leidinggevende en je salaris stipt op tijd. 

 

Er is altijd een plaats om je verhaal te doen en er wordt praktisch met je meegedacht. We zijn open en eerlijk in onze communicatie en schrikken niet als jij dat ook bent. Omdat jouw mening telt.   

 

Direct aan de slag als ZZP'er?

 

Dat kan! Stuur je bericht naar onze recruiter Jolanta (vacatures@royaalgroup / 06 268 978 03). Je ontvangt haar reactie binnen 2 werkdagen.