Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur



Contactgegevens

Adres:

GGD Zeeland

Westwal 37

4461 CM Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 345

4460 AS Goes

Nederland


Contactpersoon:

Afdeling HRM

0113-249400



www.ggdzeeland.nl

Vacaturenummer:

V202410140067

Solliciteer

Medewerker Functioneel Beheer

GGD Zeeland - GGD Zeeland

Einddatum: vrijdag 01 november 2024

Alleen samen maken we onze ambities waar!
Met ruim driehonderd collega's werken wij dagelijks aan het voorkómen van ziekte, niet op het behandelen daarvan. Onze ambitie is om van Zeeland een regio te maken waar mensen lang leven, zich vitaal voelen en waar iedereen meedoet. We zetten ons in voor alle inwoners van Zeeland. Dit doen we namens de dertien Zeeuwse gemeenten en natuurlijk samen met onze partnerorganisaties.

 

Ben jij een probleemoplosser die ervaring heeft met functioneel beheer en daarnaast ook communicatief sterk? Dan gaan we graag met jou in gesprek over de functie van  

 

MEDEWERKER FUNCTIONEEL APPLICATIEBEHEER 

32-36 uur per week 

 

Wat ga je doen? 

Als medewerker functioneel beheer ben je een belangrijke schakel tussen proceseigenaren, leveranciers en eindgebruikers. Jij bent de vertaler tussen de gebruiker en de diverse applicaties. 

Je houdt je bezig met: 

  • Inrichting en gebruikersbeheer van verschillende applicaties; 
  • Testen van nieuwe functionaliteiten en afstemmen met gebruiker en leverancier; 
  • Opvolgen c.q. oplossen van (systeem-)storingen; 
  • Afhandelen van gebruikersvragen via het ticketsysteem (Topdesk); 
  • Opstellen van documentatie en gebruikershandleidingen; 
  • Verwerken van importbestanden en controle  rapportages. 

 

Wie zoeken wij? 

Je hebt een MBO diploma afgerond op het gebied van applicatiebeheer of  je hebt relevante ervaring op het vakgebied van functioneel beheer. Je bent bekend met het beheren van geautomatiseerde systemen. Kennis van AFAS is een pré. Verder ben je gewend om initiatief te nemen en te denken in mogelijkheden. Je kunt vraagstukken analytisch en procesmatig oppakken en verwerken. Belangrijke competenties voor onze nieuwe collega zijn: collegialiteit, servicegerichtheid, nauwkeurigheid en goede communicatieve vaardigheden. 

In wat voor team kom je te werken? 

Je komt te werken in het team Informatisering & Automatisering. Dit is een team met ervaren collega’s die elkaar ondersteunen en uitdagen. Functioneel beheer is een onderdeel van I&A.  
Dit team bestaat uit 5 collega's met elk hun eigen specialisatie. Wij zijn nu op zoek naar uitbreiding binnen het team. Het is een dynamisch team, opdrachten volgen elkaar snel op, geen dag is hetzelfde. De afdeling valt binnen het bedrijfsonderdeel Bedrijfsvoering.  

Als medewerker functioneel beheer werk je nauw samen met de collega's van Bedrijfsvoering en de collega's van de Jeugdgezondheidszorg, Algemene gezondheidszorg en Veilig Thuis.  

Wat bieden wij? 

Werken bij GGD Zeeland betekent werken in een veranderende organisatie met een informele sfeer en respect voor elkaar. We vinden aandacht voor veilig en gezond werken belangrijk, maar ook werkplezier en zelfontwikkeling. Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden waarmee je kunt werken aan jouw persoonlijke groei als professional. Zo maken we samen onze ambities waar. 

En verder… 

  • Bedraagt het salaris (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring) maximaal € 4.297,- (einde schaal 8) bruto per maand bij een fulltime dienstverband, volgens de cao SGO (peildatum 1 oktober 2024); 
  • Zal de aanstelling in eerste instantie zijn voor de duur van een jaar met de intentie deze later om te zetten naar een vast dienstverband; 
  • Bieden we jou een uitdagende baan voor 32-36 uur per week, met flexibele werktijden en een hybride thuiswerkbeleid, ter bevordering van jouw werk-privébalans. Jouw standplaats is Goes; 
  • Krijg je een eigentijds arbeidsvoorwaardenpakket met een vrij besteedbaar Individueel Keuze Budget bovenop je loon. Het betreft een percentage van 17,05% van je jaarsalaris. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je dit budget besteedt, bijvoorbeeld voor het uitbetalen als extra salaris, uitruilen van reiskostenvergoeding woon-werkverkeer of uitruilen van een sportschoolabonnement; 

Aanstelling vindt plaats onder voorbehoud van het aanleveren van een VOG. 

Wij bieden de mogelijkheid tot het uitruilen van de vergoeding woon-werkverkeer vanuit je IKB. Wij kennen geen standaard vergoeding voor woon-werkverkeer. Voor zakelijke kilometers krijg je € 0,37 per kilometer.  

Bij GGD Zeeland werk je niet zomaar ergens – je bouwt mee aan de gezondheid van onze inwoners. Sluit je aan bij ons team en maak verschil met jouw inzet.  

GGD Zeeland en crisis 

GGD Zeeland is een crisisorganisatie die 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staat om in actie te komen bij noodsituaties die de publieke gezondheid in de regio bedreigen. Om dit te realiseren zijn er piketfunctionarissen die naast hun dagelijkse werkzaamheden een nevenfunctie in de crisisorganisatie hebben. Bij een grote crisis en/of opschaling bestaat de mogelijkheid dat ook andere collega’s hierin een actieve rol krijgen, passend bij hun functie. 

Meer weten? 

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Richard Harinck, Teamleider Bedrijfsvoering via 06-82 202 602. Heb je algemene vragen of vragen over de procedure? Neem dan contact op met afdeling HRM via telefoonnummer 0113-249488 of hrm@ggdzeeland.nl. 

Enthousiast geworden? 

Past deze functie bij jouw ambities en denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan de Publieke Gezondheid in Zeeland? Solliciteer dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 1 november 2024, via de knop "Solliciteren" op onze website. Er vinden doorlopend sollicitatiegesprekken plaats, deze worden samen met jou ingepland. 

Als er een passende kandidaat geselecteerd wordt voor de functie vervalt de vacature.  

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern opengesteld. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.  

 


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk locatie