Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur



Contactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR ADRZ

088-1254781



www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202410140066

Solliciteer

Diëtist (Waarneming)

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Goes

Einddatum: vrijdag 01 november 2024

Ter vervanging van het zwangerschapsverlof van één van onze diëtisten zijn wij voor de periode van 1 februari 2025 tot 16 augustus 2025 op zoek naar een diëtist voor 16 uur per week.

Als klinisch diëtist binnen Adrz ben je allround inzetbaar en verantwoordelijk voor een optimale voeding- en dieetzorg aan patiënten. De diëtist beschikt over medische kennis en is deskundig op het gebied van de samenstelling van voedingsmiddelen, de spijsvertering en de functie van voedingsstoffen in het menselijk lichaam. Hierdoor ben je in staat om voorlichting en advies te geven over de invloed van voeding bij ziekte en herstel. Hierbij wordt rekening gehouden met de aandoening, de behandeling, het individuele eetpatroon en de persoonlijke situatie.

Welkom bij de afdeling Diëtetiek
De afdeling Diëtetiek van Adrz bestaat uit 8 enthousiaste en bevlogen diëtisten die met name klinische werkzaamheden verrichten. Hierbij staat de samenwerking met onder andere voedingsassistenten, verpleegkundigen, specialisten en andere paramedici centraal.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en communicatief sterk. Daar kan jij je helemaal in vinden als diëtist. Helemaal wanneer je samen met jouw collega’s streeft om de beste zorg aan te bieden. Elke dag opnieuw. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als zelfstandig, maar ook goed in teamverband kunnen werken. Wij zoeken een collega die:

  • Beschikt over een hbo-diploma Voeding en Diëtetiek;
  • Het vermogen wetenschappelijke informatie te vertalen naar de praktijk en initiatief tonen t.a.v. nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied;
  • Goede communicatieve- en sociale vaardigheden, doorzettingsvermogen en flexibele inzetbaarheid;
  • Inschrijving Kwaliteitsregister Paramedici is een pré.


Dit mag je van ons verwachten

Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als diëtiste bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

  • Een brutomaandsalaris tussen € 3199,- en € 4540,- (FWG 50) op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een contract voor 16 uur per week van 1 februari tot 16 augustus 2025;
  • 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Reiskostenvergoeding van €0.16 per kilometer. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding;
  • Collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering bij zorgverzekeraar CZ of IZZ;
  • Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie;
  • De kans om lid te worden van onze personeelsvereniging.


Sta midden in de maatschappij bij Adrz

De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met meer dan 2.000 medewerkers, medisch specialisten en vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als diëtiste aan bij. Solliciteer dus zeker vóór 1 november. En daarna? Dan:

  1. Ontvang je uiterlijk 1 week na de sluitingsdatum een reactie van ons;
  2. Volgt een kennismakingsgesprek;
  3. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.


Heb je nog vragen over de vacature? Neem gerust contact op met Melissa Godschalk- Mol (Teamleider Transmuraal en infectiepreventie) via m.godschalk-mol@adrz.nl of 06-42455080. Melissa vertelt je er graag meer over. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088 125 47 81 of HR@Adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Aan nieuw aan te stellen medewerkers vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen. Een VOG of het inwinnen van referenties vindt plaats in de laatste fase van de sollicitatieprocedure en gaat altijd in overleg met de sollicitant.

Bekijk locatie