Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR ADRZ

088-1254781



www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202410140065

Solliciteer

CCU-verpleegkundige in opleiding

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Goes

Einddatum: zaterdag 26 oktober 2024

Adrz bied je een uitdagende functie in een dynamische, innovatieve, professionele en mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Een functie waarin jij waarde kunt toevoegen aan een maatschappelijke organisatie door jouw kennis en ervaring. Jouw werk doet ertoe als CCU-verpleegkundige. Zowel voor de patiënten in Zeeland, als voor bezoekers en natuurlijk je collega’s.

Zet de patiënt centraal als CCU-verpleegkundige
Gedurende de opleiding ontwikkel je jezelf tot een bekwame CCU-verpleegkundige. Als CCU-verpleegkundige in opleiding ben je voortdurend bezig met het geïntegreerd observeren, herkennen, analyseren, bewaken en zo nodig ondersteunen of overnemen van vitale functies van patiënten welke opgenomen zijn op de Cardiac Care Unit. Je bent verantwoordelijk voor het hanteren van het totale verpleegproces op een systematische en methodische wijze voor de aan jou toegewezen patiënten. Je draagt bij aan en bewaakt de veiligheid van zorg voor de patiënt.

Opleiding
Het opleidingsstelsel voor de specialistische verpleegkundige vervolgopleidingen is vernieuwd. Het vervolgopleidingssysteem, CZO Flex Level, is landelijk geïntroduceerd. De BAZ is de eerste module van alle acute vervolgopleidingen. Na het behalen van de BAZ is een CCU-opleiding op maat de volgende stap. Je gaat je dan verder specialiseren als CCU-verpleegkundige. De opleiding Basis Acute Zorg verpleegkundige duurt circa 6 maanden. Het theoretische deel wordt verzorgd door de Zorgacademie Erasmus MC te Rotterdam. We zouden van de kandidaten graag zien dat ze voorafgaand aan de sollicitatie een dag meelopen op de CCU.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en stressbestendig. Daar kan jij je helemaal in vinden als CCU-verpleegkundige. Helemaal wanneer je samen met jouw collega’s streeft om de beste zorg aan te bieden. Elke dag opnieuw. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als een teamplayer met een hoge mate van zelfstandigheid ten aanzien van het eigen leerproces. Daarnaast heb je:

  • Een diploma Verpleegkunde niveau 4 of 5 (bij voorkeur). Bij niveau 4 volgt een assessment om hbo-niveau aan te tonen;
  • Een geldige registratie in het BIG-register;
  • Het vermogen om complexe verpleegsituaties te analyseren en adequaat te handelen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • 1 tot 2 jaar werkervaring als verpleegkundige, bij voorkeur in een ziekenhuis.


Wij bieden:

Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als [functienaam] bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

  • Als gediplomeerd CCU– verpleegkundige een brutomaandsalaris tussen € 3.199,- en € 4.540,-FWG 50). Gedurende de opleiding is de salariëring conform artikel 2.7 2e opleidingen in de zorg en vervolgopleidingen (artikel 7.2.6 CAO-Ziekenhuizen) van de uitvoeringsregeling Inschaling en beloning ADRZ;
  • Een 2-jarige leer-arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week;
  • Op fulltime basis 144 vakantie uren en 57 PLB-uren;
  • 8,33% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een reiskostenvergoeding. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding.


Sta midden in de maatschappij bij Adrz

De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met ruim 2.400 medewerkers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als CCU-verpleegkundige in opleiding aan bij. Solliciteer dus zeker voor 26 oktober. En daarna? Dan:

  1. Ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons;
  2. Volgt een kennismakingsgesprek op 31 oktober samen met de Mireille Bergs en Veronique de Smit (teamleiders);
  3. maak je een online assessment of loop je een dag op de afdeling mee;
  4. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.


Heb je nog vragen over de vacature? Laat het Mireille Bergs weten via m.bergs@adrz.nl of 0630766166 of Veronique de Smit via v.desmit@adrz.nl of 0638593975. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088 125 47 81 of HR@Adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.

Bekijk locatie