Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn



Contactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR ADRZ

088-1254781



www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202410140061

Solliciteer

Waarnemend logopedist

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

Einddatum: vrijdag 01 november 2024

Ben jij logopedist en wil jij graag werken in een ziekenhuis? Lees dan verder! Wij zoeken ter vervanging van zwangerschapsverlof een enthousiaste logopedist voor 32 uur in de periode van februari t/m juni 2025.

Zet de patiënt centraal als logopedist
Wij streven naar goede logopedische zorg voor onze patiënten en zijn steeds op zoek naar verbeteringen. We vinden het belangrijk om samen te werken in teamverband maar zijn ook zeker zelfstandig in onze werkzaamheden. Samen met andere disciplines werken wij aan de best passende zorg voor de Zeeuwse patiënt. Het werken in Adrz is zeer dynamisch, waarbij geen enkele dag of zorgvraag hetzelfde is!

Welkom bij het team logopedie
Het huidige team bestaat uit twee logopedisten, waarvan er één per februari met verlof gaat. We werken in Adrz locatie Goes op alle klinische afdelingen: Acute opname, cardiologie, geriatrie, heelkunde, intensive care, interne geneeskunde, kindergeneeskunde en longgeneeskunde. Hier onderzoeken en behandelen wij vooral patiënten met problemen in communicatie (afasie, dysartrie, stem) of het slikken (dysfagie). We werken nauw samen met andere disciplines, zoals: verpleegkundigen, voedingsassistenten, artsen en paramedici.

Ben jij benieuwd hoe een werkdag bij ons eruit ziet en wil je alvast een beetje sfeer proeven? Bekijk dan onze stories van ‘de dag van de logopedie’ op Instagram @adrziekenhuis

Onmisbaar in de zorg
Wij zoeken een collega die:

  • Beschikt over een HBO diploma Logopedie;
  • Affiniteit heeft met het onderzoeken en behandelen van volwassenen met (neurologische) taal-, spraak-, slik- en stemproblemen in klinische setting (werkervaring hiermee is een pluspunt, maar geen vereiste);
  • Een flexibele, open houding heeft en goed kan samenwerken in een multidisciplinair team;
  • Zelfstandig beslissingen kan maken omtrent logopedisch beleid;
  • Proactief is in het bijleren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt als klinisch logopedist.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een brutomaandsalaris tussen € 3606,-en € 5084,- (FWG 55) op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een contract voor 32 uur per week van februari t/m juni 2025;
  • 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Reiskostenvergoeding van €0.16 per kilometer. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding;
  • Collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering bij zorgverzekeraar CZ of IZZ;
  • Allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie;
  • De kans om lid te worden van onze personeelsvereniging.

 

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met meer dan 2.000 medewerkers, medisch specialisten en vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Ben jij de logopedist die wij zoeken? Solliciteer dan zeker vóór 1 november, ook als je niet voor de volledige 32 uur beschikbaar bent horen wij graag van je! En daarna? Dan:

  • Ontvang je uiterlijk 1 week na de sluitingsdatum een reactie van ons;
  • Volgt een kennismakingsgesprek;
  • Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.


Heb je nog vragen over de vacature? Neem gerust contact op met Melissa Godschalk- Mol (Teamleider Transmuraal en infectiepreventie) via m.godschalk-mol@adrz.nl of 06-42455080. Melissa vertelt je er graag meer over. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088 125 47 81 of HR@Adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Aan nieuw aan te stellen medewerkers vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen. Een VOG of het inwinnen van referenties vindt plaats in de laatste fase van de sollicitatieprocedure en gaat altijd in overleg met de sollicitant.