Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn



Contactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

HR ADRZ

088-1254781



www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202410140059

Solliciteer

Medewerker Service & Support Senior

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

Einddatum: dinsdag 29 oktober 2024

Als Medewerker Service & Support Senior kom je te werken bij de afdeling ICT / Informatiemanagement. Hier ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dienstverlening op het gebied van automatisering en telefonie binnen het ziekenhuis in de breedste zin van het woord. En jouw werk als Medewerker Service & Support doet ertoe! Zowel voor alle patiënten in Zeeland als voor bezoekers en natuurlijk je collega’s. Dit is je kans om je praktische kennis en ervaring in te zetten bij Adrz.

Zet de patiënt centraal als Medewerker Service & Support Senior
Daar draag jij aan bij door het beantwoorden van gebruikersvragen, maar ook door het oplossen van storingen aan pc’s, telefoons, printers op de werkplekken op onze locaties in Goes en Vlissingen. Met jou als Medewerker Service & Support Senior blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je inzet bij het verhelpen van storingen bij werkplekken, printers, mobile devices en applicaties.

Daarnaast zul jij de coördinatie van diverse interne verhuisprojecten doen en daarnaast meewerken aan diverse ICT Projecten

Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De ‘Zeeuwse’ patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met ruim 2.400 medewerkers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Welkom bij het team service en support
Samenwerken is elkaar versterken. En zo denkt dit 9-koppige team binnen de afdeling ICT/Informatiemanagement er ook over. Waar we 24/7 de beste zorg bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar. Zo leggen we de focus op klantvriendelijke dienstverlening en sturen we op verbetering van processen. Hoe jouw toekomstige collega’s de sfeer beschrijven? Als dynamisch, enthousiast en lerend en omdat werk ook leuk mag zijn met humor.

Naast het werken met je eigen collega’s heb je ook veel contact met alle afdelingen binnen het ziekenhuis, maar ook met leveranciers en externen die diensten afnemen van het ziekenhuis.

Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en pragmatisch. Daar kan jij je helemaal in vinden als Medewerker Service & Support Senior. Helemaal wanneer jij met jouw oplossingsgerichtheid het verschil maakt voor Adrz. En daar komt nog bij dat je het beste bent te omschrijven als een enthousiaste teamplayer die de juiste prioriteiten weet te stellen. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) op ICT-gebied;
  • Relevante kennis van verschillende automatiseringsmiddelen;
  • Kennis van en/of ervaring met ITIL;
  • Kennis van projectmatig werken of opleiding hiervoor willen volgen.


Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd

Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als Medewerker Service & Support Senior bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.982,- en maximaal € 4.015,- (FWG 45) op basis van een 36-urige werkweek.
  • Een jaarcontract voor 36 uur per week. Daarna kijken we naar een vast dienstverband;
  • 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Reiskostenvergoeding. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding.


Werken in de zorg komt steeds dichterbij

Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als medewerker service & support senior aan bij. Solliciteer dus zeker zo snel mogelijk vóór 29 oktober 2023. En daarna? Dan:

  1. Ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
  2. Volgt een gesprek met Simone Bekedam van Eck, Teamleider Service & Support en één van de ICT Projectleiders. Daarnaast heb je een gesprek met 2 directe collega’s van de ICT Service Desk.
  3. Ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.


Heb je nog vragen over de vacature? Laat het Simone weten via tel.: 06-39 70 54 60. Zij vertelt je er graag meer over. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega’s via 088-1254781 of HR@Adrz.nl. We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.