Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent/Leerkracht - Primair Onderwijs

Kinderopvang


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren

n.v.t.


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland



Contactgegevens

Adres:

Stichting Omnisscholen

Egelantierstraat 9

4431 EP 's Gravenpolder

Nederland


Postadres:

Postbus 328

4460 AS Goes

Nederland


Contactpersoon:

Marinka van de Waart

0659806163



www.omniskindcentra.nl

Vacaturenummer:

V202410140051

Solliciteer

Onderwijsassistent Omnis de Linden 0,5 - 0,7 fte

Stichting Omnisscholen

Einddatum: dinsdag 29 oktober 2024

Stichting Omnisscholen is ter vervanging tijdelijk op zoek naar een enthousiaste en ondernemende onderwijsassistent voor OKC de Linden. Voor 0,5 fte- 0,7 fte, vanaf 6 januari 2025 tot aan de zomervakantie 2025.

Ben jij de enthousiaste en ondernemende onderwijsassistent die na de kerstvakantie kan starten bij OKC de Linden? En wil jij je talenten aanvullend benutten voor een naschoolse workshop talent voor de toekomst? Dan ben je bij OKC de Linden op je plek. Binnen de Linden bieden wij een doorgaande leerlijn van 0 -12 jaar en kan je zowel in de klas als op de BSO ingezet worden. Bij ons werk je in een gezellig team en ben je werkzaam in verschillende combinatiegroepen, en:

  • begeleid je een groepje kinderen tijdens creatieve activiteiten;
  • ondersteun je bij het opstarten van de kleutergroep en de pauze momenten;
  • werk je met kinderen die anderstalig zijn;
  • ondersteun je kinderen bij de verwerking van de les.   


Heb jij je diploma en/of ervaring in het onderwijs? Reageren dan.

Omnis staat voor onderwijsvernieuwing en gepersonaliseerd leren. Het motto van Omnis is: Samen wijzer. Omnis werkt nauw samen met Kibeo kinderopvang in de Omnis Kindcentra. Met ons unieke, groene onderwijsconcept richten wij ons op de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Leren wordt gezien als een avontuurlijke weg van ontdekken en toepassen, waardoor leerstof een levende, steeds veranderende wereld wordt. Kinderen krijgen alle ruimte om zelf te ontdekken en te ervaren.

Wat bieden wij jou:

  • Een organisatie die op het gebied van onderwijs en kinderopvang continue in ontwikkeling is en daarbij midden in de maatschappij staat.
  • Een werkplek waar je samenwerkt met collega's onderwijs en kinderopvang aan de ontwikkeling van de kinderen met behulp van bewezen en vernieuwende onderwijsmethodes.
  • Een werkplek waarin volop ruimte is om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

 

Informatie
Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van deze vacature? Kijk dan eens op onze website https://linden.omniskindcentra.nl  voor meer informatie over ons onderwijs en kind centra aanbod.
Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Aukje Akerboom, locatieleider de Linden: a.akerboom@omnisscholen.nl of Mariëlle Redert, directeur: m.redert@omnisscholen.nl


Wil je direct solliciteren, dan zien we je motivatie en CV heel graag per mail tegemoet. Deze mag je sturen naar pz@omnisscholen.nl . We ontvangen je sollicitatie graag vóór 28 oktober 2024.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!


De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.