Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Uren:

24 tot 32 uur



Contactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

JobCare SVRZ

088-8871010



werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202410140045

Solliciteer

Verpleegkundige gericht op kwaliteit

SVRZ - Kranesteyn

Einddatum: woensdag 23 oktober 2024

Binnen de locatie Kranesteyn in Middelburg er een vacature voor een verpleegkundige gericht op kwaliteit. Het betreft een contract voor 28-32 uur per week voor voornamelijk dagdiensten, deze zijn van 7.00 uur tot 15.00 uur.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Je komt te werken op de locatie Kranesteyn, die bestaat uit vier woningen, waar per woning 6 á 7 cliënten met het ziektebeeld dementie wonen. De woningen liggen in een rustige en landelijke omgeving, op loopafstand van het centrum van Middelburg.

Als verpleegkundige gericht op kwaliteitszorg werk je mee op de woningen en functioneer je vanuit en naast het team. Het doel is om het zelfmanagement van de cliënt te versterken. Je bent alert op gedragsveranderingen bij cliënten en je betrekt hierbij de juiste disciplines.

Naast het verlenen van zorg binnen de woningen van Kranesteyn ondersteun je de verzorgende medewerkers in het coördineren van hun werk om goede kwalitatieve zorg te geven. Jij weet dan ook de medewerkers te motiveren en begeleiden, zodat ze zelf ideeën kunnen ontwikkelen voor de aanpak van diverse casussen. Daarbij ondersteun je de medewerkers met onder andere de zorgplannen, verpleegtechnische handelingen en ben je in staat om klinisch te redeneren. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van zorg en het implementeren van verbeteringen binnen het zorgproces, in samenwerking met de teamcoach.


GEVRAAGD

  • Diploma verpleegkundige minimaal niveau 4 en BIG geregistreerd.

AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal € 3.944,48 op fulltime basis (FWG 45)
  • Contract voor onbepaalde tijd, met een functioneel proefjaar
  • Afwisselende baan
  • Veel verantwoordelijkheid

Bekijk locatie